«Штутгарт» і «Шверін» змагатимуться за Суперкубок Німеччини
14.10.2023
«Штутгарт»

Перший волейбольний трофей знайде свого володаря в Німеччині в ці вихідні у фінальному матчі національного Суперкубка. Минулорічний чемпіон «Потсдам» не зможе захистити свій титул, тож цього року вболівальники спостерігатимуть за поєдинком чемпіона національної ліги – команди «Штутгарт» - проти володаря золотої медалі Кубка країни «Шверіна».

«Штутгарт»

Учасник волейбольної Ліги чемпіонів ЄКВ команда «Штутгарт» намагатиметься завоювати трофей цього року, зазнавши поразки в чотирьох сетах минулого сезону. Волейболістки зі «Штутгарту», які вважаються фаворитками, розпочали виступ у Бундеслізі не дуже потужно, втративши одне очко в матчі проти «Вісбадена» в першому турі. Однак впевнена перемога над «Мюнстером» на другому тижні вивела їх на третє місце в загальному заліку. У ці вихідні перед штутгартками стоїть чітка мета: завоювати перший титул у сезоні та продемонструвати всім свою силу. 

З іншого боку, підопічним Костянтина Біттера буде нелегко, оскільки у їхніх суперниць така ж сама мета: клуб Кубка ЄКВ-2024 також спробує якнайкраще почати сезон, вигравши титул. Тим більше, вони вже досягали успіху в цьому раніше: «Шверіна» виграв чотири поспіль трофеї в цьому змаганні у період з 2017 по 2020 роки. 

«Шверін»

Команда зі Шверіна дуже добре розпочала сезон: здобувши впевнені перемоги над «Аахеном» і «Нойвідом» в перші два тижні, вона зараз знаходиться на другому місці в турнірній таблиці з 2 перемогами і 6 очками.

«Штутгарт» і «Шверін» вийдуть на майданчик у матчі за Суперкубок завтра, 15 жовтня, о 18:00. Саме тоді стане відомо, хто виграє перший внутрішній титул у Німеччині в цьому сезоні. Обидві команди добре розуміють, що хороший початок сезону завжди важливий і з точки зору отримання психологічної переваги, тому одне можна сказати точно: у неділю ввечері на вболівальників очікує  захоплююча боротьба.

Турнірна таблиця Бундесліга

 

Поділитися статтею

News