“Епіцентр-Подоляни” – ВСК “Юридична академія”: анонс першого матчу півфінальної серії
21.03.2023
Superleague budinvest

21 березня о 19:00 відбудеться перший матч півфінальної серії чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги-Будінвест сезону 2022-2023 рр.

У двобії зійдуться лідер поточного сезону “Епіцентр-Подоляни” з міста Городок та харківська “Юракадемія”, яка у “регулярці” стала п’ятою.

Перша зустріч цих команд у нинішному сезоні завершилася на користь “Юридичної академії” (3:1). У двох інших подоляни здобули впевнені “сухі” перемоги (3:0 та 3:0). Ще один очний поєдинок був зіграний в рамках півфіналу Кубка ліги. Там сильнішими були волейболісти з Городка (3:1).

Як ми вже розповідали у великому анонсі півфінальних матчів, в складі “Епіцентру-Подоляни” немає травмованих і всі волейболісти готові до бою.

Натомість у “юристів” серед травмованих основний центральний блокуючий Олександр Терещук. А це, до слова, досить вагома втрата для команди!

Цікавим фактом є те, що харківські волейболісти на даний момент єдині, хто у нинішньому сезоні зміг перемогти “Епіцентр-Подоляни”!

Чи зможуть харків’яни повторити свій успіх або ж півфінальна серія стане для “бізонів” лише розминкою перед фінальною битвою?!

Суперлiга-Будінвест 2022-2023 рр. 1\2 фіналу. Перша гра

19:00 “Епіцентр-Подоляни” – ВСК “Юридична академія”

Всі матчі проходять без глядачів у місті Чернівці (арена “ПВЛУ”).

Дивіться онлайн-трансляції ігор на youtube-каналі Divisport Volleyball.

Поділитися статтею

News