Камілла Вайцель залишається у «К'єрі» в наступному сезоні
19.03.2023
Камілла Вайцель

16 березня 22-річна центральна блокуюча з Німеччини Камілла Вайцель продовжила контракт з італійським клубом на ще один рік. Для неї це буде вже третій волейбольний сезон у складі «К'єрі». Раніше клуб вже продовжив контракти на сезон 2023/24 з Каєю Гробельною та Іларією Спіріто. 

«Я дуже рада залишитися тут ще на один сезон, - сказала Камілла Вайцель. - Протягом цих двох років я дуже багато вчилася, і я впевнена, що наступного року я і клуб продовжуватимемо разом зростати. Я хочу подякувати клубу, команді, персоналу та вболівальникам за ці чудові два роки. Те, що я залишаюся частиною родини біло-синіх, робить мене дійсно щасливою».

Камілла Вайцель

До свого першого міжнародного трансферу Вайцель вже зробила собі ім'я в «СК Дрезднер». При зрості 195 см Камілла також грає ключову роль в жіночій збірній Німеччини. 

Перш ніж знайти себе у волейболі, Камілла займалася тенісом, гімнастикою та легкою атлетикою. З 2014 по 2017 рік вона активно грала у пляжний волейбол. Разом з Майкою Хенкок Вайцель стала чемпіонкою Німеччини до 17 років у 2015 році, а в 2017 році з Меган Бартель в якості партнерки - віце-чемпіонкою Німеччини до 19 років. Проте згодом вона вирішила присвятити всю свою енергію волейболу в приміщенні.

Камілла Вайцель

Камілла дебютувала за збірну Німеччини на чемпіонаті Європи з волейболу у 2019 році, а через два роки, влітку 2021 року, вона вже була однією з основних гравчинь на корті під час чемпіонату Європи серед жінок. Вона також добре виступила під час волейбольної Ліги націй 2021 року.

Поділитися статтею

MATCH RESULTS

MATCH RESULTS