У вихідні в Італії розпочнеться плей-оф національного чемпіонату з волейболу серед чоловіків
17.03.2023
«Перуджа»

Після виходу в півфінал чоловічої Ліги чемпіонів з волейболу та фінал Кубка ЄКВ найсильніші команди Італії проведуть свій перший чвертьфінальний поєдинок у національній лізі, тоді як фіналіст Кубка ЄКВ бельгійський «Кнак» проведе важливий матч, щоб зберегти своє перше місце.

У ці вихідні в італійській Перуджі відбудеться перший матч стадії плей-оф, і єдина італійська команда, яка забронювала путівку в півфінал Ліги чемпіонів ЄКВ з волейболу, «Перуджа», зустрінеться з «Міланом».

«Перуджа» завершила основний етап лідером, не зазнавши жодної поразки у 22 матчах, чого не було в чемпіонаті Італії більше 40 років. Тоді як «Мілан» посідає восьме місце, та був останньою командою, яка забезпечила собі вихід у плей-оф на останньому тижні регулярного сезону.

Нещодавно «Перуджа» перемогла «Берлін» у другому чвертьфінальному поєдинку Ліги чемпіонів. Тому, чекаючи свого першого виклику в півфіналі, зможе повністю зосередитися на внутрішній лізі. 

Поєдинок відбудеться в суботу, 18 березня, о 19:00 за київським часом.

«Модена»

«Модена», яка пробилася до фіналу Кубка ЄКВ, зустрінеться з «П’яченцею». Безумовно, фаворитом цього матчу є «Модена», яка завершила регулярний чемпіонат на третьому місці.

«Лубе Чивітанова» та «Трентіно», чвертьфіналісти чоловічої Ліги чемпіонів з волейболу, які не змогли забезпечити собі місця в півфіналі, зіграють проти «Верони» і «Монци» відповідно.

Всі три матчі відбудуться у неділю, 19 березня, о 19:00 за київським часом.

«Кнак»

Етап переможців бельгійської Ліги ЄвроМільйонз продовжиться третім поєдинком в ці вихідні. «Кнак Руселаре», фіналіст Кубка ЄКВ, відвідає «Маасейк». Обидві команди здобули по дві перемоги в двох попередніх матчах, але «Кнак» в даний час займає лідируючу позицію з перевагою у два очки. Таким чином, результат цього зіткнення може змінити лідера в Бельгії.

Поєдинок відбудеться у суботу, 18 березня, о 21:30 за київським часом.

«Закса»

Польські півфіналісти проведуть відносно комфортний вікенд: торішні володарі титулу чемпіона Ліги чемпіонів ЄКВ з волейболу «Закса» і суперник «Халкбанку» у півфіналі «Ястшембський Венґель» вийдуть на майданчик проти «Чарні» з Радома і «Скри» з Бельчатува.

Незважаючи на те, що «Закса» відмінно попрацювала, дійшовши до півфіналу Ліги чемпіонів завдяки епічній перемозі над «Трентіно» у «золотому сеті», у національній лізі в цього колективу все могло бути набагато краще. Вони знаходяться на шостому місці, зазнавши вісім поразок в 26 матчах. Тому цей вікенд стане для «Закси» гарною можливістю скоротити відставання і піднятися на більш високе місце.

Поєдинки відбудуться 19 березня. «Закса» вийде на майданчик о 18:30 за київським часом, «Ястшембський Венґель» - о 21:30.

Після досягнення поставлених цілей і виходу в півфінал чоловічої Ліги чемпіонів ЄКВ з волейболу і фінал Кубка ЄКВ успішні волейбольні клуби континенту зосередяться на своїх перших чвертьфінальних зустрічах в Італії і важливих випробуваннях в Бельгії та Польщі.

Поділитися статтею

MATCH RESULTS

MATCH RESULTS