Збірниці U-15 проти “Аланти” і “Галичанка” — “Прометей”: анонс 1/4 фіналу Суперліги-Дмарт
01.03.2023
чемпіонат України

1 березня відбудуться ще два чвертьфінальні матчі чемпіонату України з волейболу. Першими на майданчик “ПВЛУ” Арени вийдуть волейболістки збірної України U-15 та “Аланти”. А потім за дебютну перемогу на цій стадії змагань боротимуться представниці “Галичанки-ЗУНУ” та СК “Прометей”.

17:00 Збірна України U-15 — “Аланта” 

Друга команда регулярного чемпіонату України “Аланта” у чвертьфіналі зіграє зі збірною України U-15, яка в попередньому етапі з трьома балами посіла останнє місце. Підопічні Анастасії Котляренко у 18-ти іграх здобули одну перемогу на тай-брейку, обігравши збірниць U-17. Ще один бал спортсменки вибороли якраз у дуелі проти дніпрянок. Той поєдинок став справжньою несподіванкою для багатьох, адже ніхто не очікував від них такого спротиву.  

“Аланта” втратила можливість вийти до півфіналу напряму, програвши “Добродію-Медуніверситету-ШВСМ” у заключному турі “регулярки”. Втім, ця невдача навряд стане для неї тяжким психологічним ударом. Тому в дуелі зі збірницями фаворитом буде саме колектив Гарія Єгіазарова.   

20:00 “Галичанка-ЗУНУ” - СК “Прометей” 

Чинні чемпіонки за путівку до півфіналу боротимуться з волейболістками “Галичанки-ЗУНУ”. Під завершення регулярного чемпіонату “Прометей” зібрався в повному складі. Адже спортсменки, які представляли клуб за кордоном (Ліга чемпіонів, чемпіонат MEVZA та чемпіонат Чехії), повернулися до України. 

Тепер “червоно-білі” зосередили всі свої сили виключно на внутрішній першості. Це вони наочно продемонстрували у своєму заключному матчі першого етапу, впевнено обігравши одного з лідерів змагань ВК “Добродій” з рахунком 3-0.

Тернополянки добре розуміють, хто є андердогом даного протистояння. Тому для шостої команди “регулярки” один виграний сет з таким суперником уже буде неймовірним успіхом.

Поділитися статтею

News