У бельгійському чвертьфіналі Кубка ЄКВ перемогу здобув «Кнак Руселаре»
09.02.2023
«Кнак Руселаре» vs «Гриньярд Маасейк»

«Кнак Руселаре» зробив великий крок до виходу в півфінал Кубка ЄКВ з волейболу, здобувши перемогу в першому матчі чвертьфінального етапу проти іншого колективу з Бельгії – команди «Гриньярд Маасейк».

Для волейболістів «Кнаку» це було непросте завдання, незважаючи на те, що вони грали перед своїми домашніми вболівальниками. Господарі одержали перемогу в чотирисетовому поєдинку з невеликим відривом 3-1 (25-23, 20-25, 25-23, 25-23). Такий рахунок свідчить, що для перемоги в матчі-відповіді наступного тижня кожній з команд доведеться докласти неабияких зусиль.

Image removed.

Найкращим бомбардиром «Кнаку» став Пабло Кукарцев, який набрав 27 очок. За команду гостей Афанасіос Протопсалтіс і Ферре Реджерс набрали по 21 очку.

«Результат матчу вирішували дрібниці, тому що моя команда показала не найкращий волейбол. Але перемога 3:1 поставила нас у кращу позицію наступного тижня в середу. Якщо ми зможемо взяти два сети, то просунемося далі до півфіналу, який, як і раніше, є нашою метою», - прокоментував Стівен Ванмедегаель, головний тренер «Кнаку».

«Шкода, що ми програли цей матч з рахунком 3:1, тому що моя команда заслуговувала на краще. Це була така близька гра. Ми грали на тому рівні, що можемо їх обіграти. Тож наступної середи ми йдемо за перемогою та «золотим сетом». Все ще можливо», - впевнений діагональник «Гриньярда Масейка» Ферре Реджерс.

Поділитися статтею

News