«Ігор Горгондзола» в п'ятисетовому поєдинку здобули перемогу над «Е-Ворк»
07.02.2023
«Ігор Горгондзола» vs «Е-Ворк»

Захоплюючий п'ятисетовий матч 17-го туру регулярного чемпіонату італійської жіночої ліги завершився перемогою «Ігор Горгондзола», проте втрата очка коштувала їм однієї позиції в таблиці. 

У суботу, 4 лютого, волейболісткам «Ігор Горгонзола» довелося грати в догонялки в домашньому матчі проти «Е-Ворк». Двічі в матчі «метелики» мали перевагу в один сет, але нарешті змогли відсвяткувати перемогу з рахунком 3-2 (17-25, 26-24, 23-25, 26-24, 15-10), у чому їм допомогли 18 забійних блоків.
1

Їхня американська догравальниця Маккензі Адамс очолила список бомбардирів команди переможців з 19 очками. Турецька діагональна Ебрар Каракурт і догравальниця Катерина Босетті набрали 16 і 15 очок відповідно. Остання була визнана найціннішим гравцем матчу. 

Image removed.

Традиційний розігрувач команди з Бусто-Арсіціо, бразильська діагональна Розамарія Монтібеллер, набрала 22 очки, тоді як її італійська партнерка по команді Аліса Деграді, яка вийшла на заміну, набрала 23 очки. 

Втрачене очко коштувало колективу з Новари однієї позиції в таблиці. Зараз вони опустилися на четверте місце з 38 очками та співвідношенням перемог та програшів 14 до 3, тоді як «Е-Ворк» посідає восьме місце з 22 очками, 7 перемогами та 10 поразками.

Image removed.

«Це була не дуже хороша гра, але я думаю, що позитивним моментом, крім перемоги, є те, що команді вдалося залишитися в грі, пристосувавшись до того, що вони багато захищалися і мали більшу ясність і увагу в управлінні атакою, - сказала MVP матчу Каиерина Босетті. - У найважчий момент ми відреагували, підвищивши рівень подачі і ускладнивши життя суперницям, в результаті чого почали вигравати навіть довгі розіграші і переломили хід матчу на нашу користь».

Зазначимо, що запланований на середу, 8 лютого, останній матч групи С Ліги чемпіонів, у якому «Ігор Горгондзола» мала зустрітися з командою «ВакіфБанк» в Стамбулі, був перенесений. Після трагічного землетрусу турецький уряд фактично призупинив в країні всі спортивні змагання національного і міжнародного характеру, тому Європейська конфедерація волейболу повідомила клуби-учасниці, що всі змагання європейських кубків, заплановані в Туреччині на цей тиждень, не проводитимуться.

Поділитися статтею

News