Євро-2024 (U-20): дівоча збірна Польщі націлена боротися за медалі
15.08.2024
Збірна Польщі U20

Дівоча збірна Польщі до 20 років в п'ятницю зіграє з Туреччиною в півфіналі чемпіонату Європи з волейболу. В іншому матчі цієї стадії чемпіонату Італія зустрінеться з Бельгією.

На груповому етапі польські волейболістки грали в Дубліні.

Збірна Польщі U20

«Перша мета, вихід у четвірку найкращих, досягнута. Попереду боротьба за одну з медалей. Забуваємо, що було, і зосереджуємося на найближчому матчі. Насправді турнір для нас тільки починається», – сказав тренер дівочої збірної Польщі Мілош Майка.

Збірна Польщі U20

Польща посіла друге місце в своїй групі після італійок. Обидві команди провели напружений матч, який завершився перемогою суперниць з мінімальною перевагою з рахунком 3:2. Вчора обидві команди виїхали з готелю в Дубліні о сьомій ранку та прибули до Софії, де буде продовжено змагання, після двадцятої години.

«Турецька збірна є віцечемпіоном світу в цій категорії. У своїй грі в Дубліні польська команда показала, що всі суперники нам під силу», – підсумував тренер Майка.

Матч Польща – Туреччина розпочнеться о 15:30 за київським часом. Трьома годинами пізніше на майданчик залу Христо Ботева в Софії вийдуть команди Італії та Бельгії. Матчі за медалі заплановані на суботу.

Поділитися статтею

News