Євро-2024 (U-20): дівоча збірна Туреччини готується до півфіналу з Польщею
15.08.2024
Збірна Туреччини U20

Дівоча збірна Туреччини готується до «фіналу чотирьох» чемпіонату Європи з волейболу до 20 років, який відбудеться у Болгарії. У п'ятницю, 16 серпня, о 15:30 турецькі гравчині зіграють у півфіналі проти Польщі.

Берен Єшилірмак

Туреччина потрапила до півфіналу, вигравши всі 7 матчів групового етапу та ставши лідером першої групи.

«Система групового етапу чемпіонату Європи для нас незвична, але ми чудово пройшли цей етап і фінішували лідерами. Ми дуже раді. Ми також схвильовані перед півфіналом. Ми вперше зустрінемося з нашими суперницями цього сезону, але ми дуже хочемо обіграти їх, вийти у фінал і стати чемпіонками», - поділилася думками перед матчем проти Польщі капітан дівочої збірної Берен Єшилірмак. 

Збірна Туреччини U20

«Ми завершили груповий етап із рахунком 7 із 7. Це був дуже довгий етап, але те, що ми виходили на кожен матч вмотивованими, допомогло нам пройти його без поразок. Ми у фінальній четвірці разом із Польщею, Італією та Бельгією. Наша мета — спочатку пройти півфінал, зіграти у фіналі, а потім підняти кубок. Ми зіграємо проти Польщі в п'ятницю, 16 серпня. Сподіваємося на підтримку всіх турецьких волейбольних уболівальників», - зазначив головний тренер турецької  збірної до 20 років Гекхан Дурмаз.

Поділитися статтею

News