Іспанія перемогла Швецію у трьох сетах на Євро-2024 (U-20)
11.08.2024
Збірна Іспанії U20

Дівоча збірна Іспанії до 20 років здобула у суботу свою другу перемогу на чемпіонаті Європи з волейболу у своїй категорії, у швидкому темпі здолавши Швецію (25-22, 25-19, 25-6). Підопічні Гільєрмо Ордуни поступово набирали обертів у матчі, демонструючи перевагу в атаці та високий рівень подачі, щоб здолати скандинавських суперниць.

Іспанкам було важко увійти в гру проти Швеції. Деяка нестабільність та проблеми з прийомом ускладнювали роботу іспанської команди, але поступово вона почала нарощувати перевагу, яку вдалося зберегти, попри спробу шведок відновити рівновагу наприкінці сету.

Іспанія vs Швеція

Другий сет юні іспанські волейболістки розпочали значно впевненіше, тиснучи у всіх аспектах гри та максимально використавши чудовий ігровий момент Зої Мавромматіс. Іспанія не залишила шансів Швеції, незважаючи на спроби Емілії Арвідссон скоротити відставання.

У третьому, і останньому, сеті іспанки домінували від початку до кінця, демонструючи свою перевагу та не дозволяючи підопічним Маттіа Коззі відреагувати, навіть після заміни деяких гравчинь.

Іспанія vs Швеція

Найкращою бомбардиркою матчу стала іспанка Зої Мавромматис Лопес (17 очок). Двозначного показника також досягла Джулія Де Паула Віана, яка завершила матч з 12 очками. На боці шведок найрезультативнішою виявилася Емілія Арвідссон (9 очок).

З другою перемогою іспанки проведуть у неділю свій другий день відпочинку перед матчем проти Словенії, який відбудеться у понеділок о 20:00 за київським часом. Шведки того ж дня о 12:30 вийдуть на майданчик для поєдинку проти Туреччини.

Поділитися статтею

News