Євро-2024 (U-20): дівоча збірна Італії здобула п’яту перемогу
11.08.2024
Збірна Італії U20

Дівоча збірна Італії до 20 років під керівництвом Гаетано Гальярді здобула п'яту перемогу в п’ятому матчі чемпіонату Європи з волейболу. У Дубліні, де відбуваються змагання другої групи, домінуючи з першого до останнього сету, італійки здолали господарок, збірну Ірландії, з рахунком 3-0 (25-1, 25-2, 25-12).

Під час суботнього поєдинку волейболістки з Італії виглядали набагато сильнішими за своїх суперниць. Зберігаючи концентрацію від початку до кінця матчу, вони з легкістю здолали суперниць, витративши на це лише 50 хвилин. Успішний результат для Італії зумовила, перш за все, занадто велика різниця в рівні між двома командами.

Італія vs Ірландія

Італія вийшла на поєдинок з повністю зміненим основним складом у порівнянні з попередніми матчами. Найкращою бомбардиркою цього разу стала Еріка Еспозіто з 16 очками, двозначного показника також досягла Гайя Мороні (11 очок). У складі збірної Ірландії жодна з гравчинь не набрала більше трьох очок.

Різниця між двома командами стала помітною вже на старті матчу: італійки утримували повний контроль над грою, всього за чотирнадцять хвилин завершивши перший сет з рахунком 25-1. Крапку поставила ейсом капітан Еспозіто (вона набрала 8 очок у цьому відрізку). 

Італія vs Ірландія

У другому сеті, який також пройшов без проблем, Італія розпочала з ривка (5-1), і різниця між командами ставала все більш відчутною, що дозволило італійкам легко перемогти (25-2). 

Третій і останній сет також пройшов під контролем італійок (8-5, 16-6). Італія продовжувала добре організовувати гру, варіюючи атакуючі дії. Попри спробу повернутися до гри, ірландки не змогли переломити хід матчу. Італійки продовжували тиснути, і на другому матч-пойнті завершили сет з рахунком 25-12, здобувши перемогу у грі з рахунком 3:0.

Італія vs Ірландія

Збірна Італії повернеться на майданчик в понеділок, 12 серпня, для передостанньої гри групового етапу. О 22:00 (за київським часом) італійки зіграють проти Польщі. Команда Ірландії того ж дня о 19:30 зустрінеться з сербками.

Поділитися статтею

News