Дівоча збірна Іспанії поступилася Бельгії на Євро-2024 (U-20)
09.08.2024
Збірна Бельгії U20

Дівоча збірна Іспанії до 20 років у п’ятницю програла Бельгії з рахунком 3-1 (19-25, 25-18, 17-25, 21-25) у четвертому турі чемпіонату Європи з волейболу до 20 років, що ускладнило її вихід до наступного етапу. Ключову роль у цьому матчі відіграли власні помилки іспанської команди, які стали вирішальними для результату гри. Доброї роботи на блоці, виконаної гравчинями під керівництвом Гільєрме Ордуни, виявилося недостатньо для здобуття перемоги.

Бельгія vs Іспанія

Перший сет був найбільш рівним, і обидві команди боролися на кожному етапі. В останній момент бельгійки вирвалися вперед завдяки надійній обороні та контратаці, вигравши сет з рахунком 19-25.

Іспанки відреагували, перехопили ініціативу та почали домінувати у матчі, зрівнявши рахунок. Добра гра Де Паули в атаці та робота Вікторі та Акамере на блоці дозволили їм перемогти з рахунком 25-18.

Бельгія vs Іспанія

Після того, як рахунок у матчі зрівнявся, гра відновилася за сценарієм першого сету: бельгійки діяли більш стабільно, припускаючись менше помилок і не дозволяючи іспанкам тримати темп. Робота в захисті Нур Дебук та розподіл м’ячів Аннелор Енгельс наблизили бельгійську команду до перемоги.

Бельгія vs Іспанія

Після цієї поразки вихід Іспанії до наступного етапу ускладнився. Завтра, у суботу, іспанська команда зіграє проти збірної Швеції о 15:00 (за київським часом). Раніше того ж дня, о 12:30 Бельгія зустрінеться з командою Словенії.

Поділитися статтею

News