Євро-2024 (U-20): Бельгійки здобули важку перемогу над Швецією
08.08.2024
Збірна Бельгії U20

У своєму третьому матчі турніру дівоча збірна Бельгії до 20 років зіткнулася з волейболістками Швеції. Бельгійки стартували потужно й змогли здобути комфортну перевагу, яку вже не віддали, впевнено вигравши перший сет з рахунком 25-18.

У другому сеті бельгійки показали нестабільний рівень гри, що дало їхнім суперницям можливість повернутися в гру. Незважаючи на сильний старт, бельгійки не змогли втримати ініціативу, і в результаті Швеція виграла сет із рахунком 23-25.

Бельгія vs Швеція

Третій сет став переломним моментом. Бельгійські волейболістки підвищили темп і повністю домінували над своїми шведськими суперницями. Останні не змогли дати належну відповідь і зазнали важкої поразки з рахунком 13-25.

Четвертий сет був копією другого, коли бельгійська команда знову демонструвала нестабільну гру. Це дало Швеції можливість знову зрівняти рахунок і, зрештою, виграти сет із рахунком 23-25. 

Бельгія vs Швеція

У вирішальному п'ятому сеті юні бельгійські гравчині повністю реабілітувалися. Вони продемонстрували свою майстерність і впевнено виграли з рахунком 15-4, що принесло їм остаточну перемогу.

Найкращою бомбардиркою матчу стала бельгійка Саар Бертелс (22 очки), її колега по команді Каат Кос додала ще 19 очок, Яна Вутерс - 14 очок, а Сара Хаубен - 11 очок.

Бельгія vs Швеція

У бельгійок найбільш результативними були Санна Мадестам (17 очок), Ебба Веландер (11) та Марта Едлунд (13).

Після цього напруженого матчу бельгійки та шведки насолоджуються днем відпочинку, а завтра на них чекає новий виклик: о 12:30 Бельгія гратиме проти Іспанії, а Швеція зустрінеться з Хорватією о 20:00.

Поділитися статтею

News