Сезон у чоловічій Бундеслізі відкриє Суперкубок Німеччини
04.08.2024
Суперкубок Німеччини

Суперкубок Німеччини традиційно стане головною подією відкриття сезону Бундесліги 2024/25 серед чоловіків. Господар турніру, клуб «Гізен», з 13 по 15 вересня знову запросить команди на першу битву за титул у сезоні. 

У триденному турнірі, що триватиме з 13 по 15 вересня, всі команди першої Бундесліги ліги змагатимуться, щоб відібрати корону у чинного чемпіона - клубу «Берлін» - та запобігти здобуттю ним всіх трьох національних трофеїв втретє поспіль. Змагання відбуватимуться на «Фольксбанк Арені» в Хильдесхайме та у спортивному залі «Гізен».

«Гізен»

Суперкубок Німеччини обіцяє захоплюючий початок сезону та надає вболівальникам можливість протягом трьох днів спостерігати за грою своїх улюблених команд, насолоджуючись волейболом найвищого рівня.

Турнір відкриється матчем клубів «Хершинг» та «Нецтхопперс» 13 вересня о 12:30 на «Фольксбанк Арені». У залі в Гізені  на півгодини пізніше розпочнуть зустріч «Баден» та «АСВ». Чотири найкращі команди минулого сезону – «Люнебург», «Берлін», «Фрідріхсгафен» і «Гізен» – пропустять перший раунд і розпочнуть змагання у п’ятницю вдень.

Перший раунд і матчі за вихід до фіналу будуть зіграні у форматі «кращий з трьох», тоді як всі інші можуть тривати до п'яти. Фінал розпочнеться у неділю, 15 вересня, о 19:00.
 

Поділитися статтею

News