Катерина Васильєва про поразку від Італії: “Нам елементарно забракло ігрової практики з міцними суперниками”
03.07.2024
Збірна України

Жіноча збірна України U-22 достроково втратила шанси на вихід у плей-оф чемпіонату Європи-2024. Фатальною для синьо-жовтих стала поразка в другому турі від господарок фінального етапу італійок. 

- Незважаючи на всі організаційні труднощі на шляху до змагань, ми були налаштовані на якісну боротьбу в матчі з Італією, але, на жаль, її не вийшло, - розповіла в інтерв'ю пресслужбі ПВЛУ капітан нашої збірної Катерина Васильєва. - Намагалися ризикувати на подачі, що вилилося в певну кількість помилок з нашого боку. На мою думку, нам елементарно забракло ігрової практики з міцними суперниками. В чемпіонаті України майже немає можливості протистояти подібним командам та індивідуально сильним гравцям, а двох спарингів з Польщею недостатньо, щоб підготуватися до змагань рівня континентальної першості. Звідси й нестача впевненості в ключові моменти зустрічі.

Катерина Васильєва додала, що збірна України налаштована показати гарний волейбол у заключному поєдинку проти Латвії та розраховує на перемогу:

- Гра з Латвією важлива для рейтингу нашої країни та визначення підсумкового місця на цьому чемпіонаті. Тому ми будемо битися за кожний мʼяч, це я вам обіцяю. 

Поділитися статтею

News