Румунське місто Блаж готується приймати фінальний етап чемпіонату Європи серед дівчат до 18 років
28.06.2024
Румунське місто Блаж готується приймати фінальний етап чемпіонату Європи серед дівчат до 18 років

З 1 по 13 липня Румунія прийматиме цьогорічний чемпіонат Європи з волейболу серед дівчат до 18 років, в якому візьмуть участь майбутні зірки європейського та світового волейболу. 16 найкращих команд Європи у цій віковій категорії розпочнуть змагання на груповому етапі, який пройде в Блажі (Група I) та грецькому Іракліоні (Група II). Півфінали та фінал також відбудуться на арені «Альба-Блаж» -найсучаснішому стадіоні, побудованому місцевою владою в трансильванському місті, який перетворився на головний волейбольний центр Румунії після безпрецедентного успіху, досягнутого клубом «Альба-Блаж».

Збірна Румунії

Протягом 9 днів змагань високого рівня Блаж вчергове продемонструє свою неймовірну любов до волейболу. Вхід на матчі буде безкоштовним, і вболівальників запрошуюють прийти і підтримати румунську команду, а також всіх інших молодих спортсменок, які змагатимуться в Блажі. Збірна приймаючою країни потребує всілякої підтримки на такому унікальному для Румунії турнірі - вперше фінальний етап чемпіонату Європи серед гравчинь вікової групи відбудеться в балканській країні. 

Чемпіонат Європи 2025 року

Команда Румунії дебютує 1 липня в матчі проти Іспанії - з подальшими матчами проти Сербії, Словенії, Нідерландів, Хорватії, Бельгії та діючої чемпіонки Італії. 

Фінал запланований на 13 липня.
 

Поділитися статтею

News