Париж-2024: оприлюднено розширені списки чоловічих волейбольних збірних для участі в Олімпійських іграх
26.06.2024
Оприлюднено розширені списки чоловічих волейбольних збірних для участі в Олімпійських іграх

Кожна збірна, яка пройшла кваліфікацію, тепер має у своєму розпорядженні 25 гравців, з яких обиратиме свій остаточний склад.

У той самий день, коли відбулося жеребкування чоловічого олімпійського турніру з волейболу на Іграх 2024 року в Парижі, 12 національних збірних, які зіграють у французькій столиці трохи більше ніж через місяць, оприлюднили розширені списки своїх гравців.

Ніколас Хоаг

Розширені списки складаються з 25 гравців, і саме серед них головні тренери мають обрати 13 волейболістів, які представлятимуть свої країни на арені «Південний Париж» у столиці Франції з 27 липня по 11 серпня.

Джанлука Галассі

Чемпіонка світу Італія включила до списку всіх своїх зірок, таких як зв’язуючий Сімоне Джаннеллі, діагональний Юрій Романо, догравальник Алессандро Мікелетто, центральний блокуючий Джанлука Галассі і ліберо Фабіо Балазо.

Ервін Н’Ґапет

Чинна олімпійська чемпіонка Франція також зможе підібрати сильний склад, оскільки для вибору доступні догравальник Ервін Н’Ґапет, діагональний Жан Патрі, центральний блокуючий Бартелемі Шиненьєзе, ліберо Женя Гребенніков, а також зв’язуючі Бенджамін Тоньютті і Антуан Брізар.

Александер Сливка

Те ж саме стосується лідерки світового рейтингу Польщі, до розширеного складу якої увійшли діагональний Бартош Курек, ліберо Павел Заторський та догравальників Вільфредо Леон, Александер Сливка і Каміль Семенюк, а також триразової олімпійської чемпіонки Бразилії, що має трьох гравців, які повернулися після останньої перемоги, - зв’язуючого і капітана Бруно Резенде, догравальника Рікардо Лукареллі і центрального блокуючого Лукаса Сааткампа - у списку, підготовленому головним тренером Бернардо Резенде.

Рікардо Лукареллі та Лукас Сааткамп

Серед інших міжнародних зірок, включених до списку своїх національних збірних, - аргентинець Лучано де Чекко, канадець Ніколас Хоаг, єгиптянин Мохаммед Асран, німець Ґеорг Ґрозер, серб Марко Подрашчанін і словенець Тончек Штерн.

Лучано де Чекко

Національні збірні США і Японії вже оголосили фінальні склади з 13 гравців для участі в Олімпійських іграх.
 

Поділитися статтею

News