Ліга націй: Паола Егону отримала ще одну нагороду MVP
24.06.2024
Паола Егону і «команда мрії» Ліги націй-2024

Семеро найкращих гравчинь Ліги націй-2024 увійшли до «команди мрії».

Найціннішою гравчинею жіночої волейбольної Ліги націй 2024 року була визнана Паола Егону, що, звісно, не стало несподіванкою. Для 25-річної зіркової діагональної це вже друге звання MVP у Лізі націй. Вона також отримала цю престижну нагороду у 2022 році, коли збірна Італії, до складу якої вона входила, вперше виграла це змагання. Це була одна з численних нагород MVP, які Егону здобула на різних престижних національних та клубних змаганнях протягом своєї кар'єри.

Паола Егону

Егону також очолила символічну «команди мрії» Ліги націй, до складу якої увійшли семеро видатних гравчинь, яких було обрано під час церемонії нагородження після фінального матчу в Бангкоку в неділю ввечері:

Команда мрії Ліги націй-2024

Найкраща зв’язуюча: Алессія Орро (Італія)
Найкраща діагональна: Паола Егону (Італія)
Найкращі догравальниці: Саріна Кога (Японія) та Міріам Сілла (Італія)
Найкращі центральні блокуючі: Агнешка Корнелюк (Польща) та Сара Фар (Італія)
Найкраща ліберо: Манамі Кодзіма (Японія).

Паола Егону

Паола Егону набрала 27 очок, ставши найкращою бомбардиркою фінального матчу, в якому Італія здобула перемогу в чотирьох сетах над Японією. Діагональна зростом 1,93 м також стала найкращою бомбардиркою фіналу в Таїланді та найкращою бомбардиркою Італії на попередньому етапі змагань. Її загальний рахунок у Лізі націй-2024 становить 257 очок, з яких 212 вона набрала в атаці, 29 на блоці та 16 ейсами.

Поділитися статтею

News