Ліга націй: Туреччина здолала Корею у трьох сетах
02.06.2024
Збірна Туреччини

У першому матчі неділі в Арлінгтоні чинна чемпіонка Туреччина здобула свою п'яту перемогу в семи матчах волейбольної Ліги націй 2024 року, обігравши Корею з рахунком 3:0 (25-20, 25-15, 25-20).

Мелісса Варгас і Дерья Джебеджіоглу разом набрали 30 очок у третій перемозі Туреччини в Арлінгтоні, причому зіркова діагональна записала на свій рахунок 16 (12 в атаці, три на блоці, одне ейсом), а догравальниця додала ще 14 (10 в атаці, три на блоці, одне ейсом).

Корея vs Туреччина

«Наш наступний матч проти США буде непростим, і нам потрібно буде зіграти як єдина команда, - поділилася думками зв’язуюча Джансу Озбай. - Я відчуваю, що ми граємо все краще з кожним днем, але проти них нам потрібно буде дуже наполегливо працювати над блокуванням і захистом, тому що у них дивовижні нападниці».

Корея vs Туреччина

Найрезультативнішими корейськими гравчинями у цій зустрічі стали догравальниця Кан Сохві, яка набрала дев'ять очок, та діагональна Мун Чжіюн, який здобула вісім.

Завдяки своїй перемозі туркені додали лише 0,43 бала до світового рейтингу, але як і раніше впевнено лідирують з 385,71. Незначне зниження балів також не вплинуло на азіаток, які зберегли за собою 38-е місце.

Корея vs Туреччина

Крім матчу між американками і туркенями, ще два поєдинки відбудуться в неділю, в останній день змагань у Техасі: Корея та Канада зустрінуться о 19:30 за київським часом, а Болгарія і Німеччина завершать розклад о 02:30 за київським часом.
 

Поділитися статтею

News