Золота Євроліга: Румунія здолала Хорватію у трьох сетах
02.06.2024
Збірна Румунії

У захоплюючому матчі Золотої Євроліги з волейболу, що відбувся в суботу, 1 червня, жіночі збірні Румунії та Хорватії зійшлися в поєдинку, у якому румунки продемонстрували повне домінування на майданчику. Завдяки кращій стратегії та реалізації, Румунія здобула переконливу перемогу над Хорватією з рахунком 3:0(25-18, 25-22, 25-21).

Румунія vs Хорватія

Перший сет розпочався з рівної гри. Хорватія проявила ознаки пожвавлення, посиливши захист і виконуючи потужні подачі. Румунії вдалося вийти вперед на шість очок (20:14), і хоча Хорватія намагалася скоротити відставання, згуртована командна робота та невпинні атаки румунок забезпечили їм перемогу з рахунком 25:18, задавши тон матчу.

Румунія vs Хорватія

У другому сеті Румунія швидко вийшла вперед, використовуючи сильні подачі та ефективні блоки, щоб тримати Хорватію на відстані (6:1). Румунки продемонстрували послідовність і адаптивність і у впертій боротьбі зуміли обіграти Хорватію з рахунком 25:22, завдяки точній грі та стратегічній майстерності.

Третій сет став свідченням рішучості румунської команди довести матч до кінця. Хорватія відважно боролася, прагнучи переломити хід поєдинку, але холоднокровність її суперниць під тиском обставин взяла гору. З рахунком 25:21 в останньому сеті Румунія закріпила свою перемогу.

Румунія vs Хорватія

Наразі Бельгія посідає перше місце в турнірній таблиці з 15 очками, на другому місці з тією ж кількістю очок розмістилася Чехія. Румунія посідає третє місце з 12 очками, а Хорватія - шосте з сімома. У неділю на Румунію чекає матч проти Іспанії. 

Поділитися статтею

News