Анонс матчів четвертого ігрового дня VІІІ-го туру Суперліги-Дмарт
28.01.2023
чемпіонат України

28 січня 2023 року на “ПВЛУ” Арені відбудуться чергові поєдинки жіночої Суперліги-Дмарт. Цікаво, що вже другий день поспіль свої матчі проведуть гравчині “Аланти” і збірної України U-15, які зустрінуться в очному протистоянні. Іншу пару сформують представниці “Балти” та “Галичанки-ЗУНУ”.

12:00 СК “Балта” — “Галичанка-ЗУНУ” Трансляція

Для “Галичанки-ЗУНУ” даний поєдинок стане дебютним у VІІІ-му турі чемпіонату України. Безумовно, тернополянки спробують зачепитися за очки, бо завтра на них очікує більш складний суперник — лідер першості “Добродій”. 

Водночас “Балта” вже встигла зіграти зі згаданим вінницьким колективом, якому поступилася з рахунком 0-3. У тому протистоянні представниці Одещини не могли похвалитися стабільністю. Якщо перший та третій сети вони більш-менш можуть занести собі в актив (18:25 і 22:25), то друга партія відверто вийшла провальною (8:25).

15:00 “Аланта" — Збірна України U-15 Трансляція

“Аланта” продовжує успішно виступати в поточному сезоні. Після тріумфу в Кубку Ліги і без того потужна команда розкрилася по-новому та додала в усіх ігрових елементах. Саме цим пояснюється впевнена звитяга над “Прометеєм” у центральному матчі звітного туру (3-0). 

Збірна України U-15 наразі теж перебуває на емоційному підйомі. Ще б пак! Учора в синьо-жовтому дербі вона здобула свою дебютну перемогу в Суперлізі-Дмарт (3-2).

Інтересу додає й остання очна зустріч візаві, де збірниці спромоглися взяти одне очко, поступившись на тай-брейку. 

Поділитися статтею

News