«Перуджа» і «Трентіно» розпочали півфінал італійської Суперліги з перемог
01.04.2024
«Перуджа»

Обидві команди скористалися перевагою домашнього майданчику, щоб на старті вийти вперед у серії «кращий з п'яти» 

«Перуджа» та «Трентіно» в неділю стали на крок ближче до фіналу італійської волейбольної  Суперліги серед чоловіків 2023-2024 років, здобувши перемоги в першому матчі своєї півфінальної серії «кращий з п'яти».

Здобувши перемоги над «Міланом» та «Монцею» відповідно, чинні чемпіони світу та Італії добре використали перевагу домашнього майданчику, щоб здобути першу з трьох перемог, необхідних їм для отримання права зіграти у фіналі італійської Суперліги за кілька тижнів.

«Перуджа» vs «Мілан»

Граючи на «Пала Бартон», «Перуджа» здобула свою четверту поспіль перемогу в італійському плей-оф, продовживши триматчеву чвертьфінальну серію проти «Верони» тріумфом над «Міланом» в півфіналі з рахунком 3-1 (25-17, 25-23, 23-25, 25-22).

«Перуджа» vs «Мілан»

«Перуджа», яка посіла друге місце у регулярному чемпіонаті, отримала 21 очко (18 в атаці, три ейсами) від найкращого бомбардира та MVP матчу, туніського діагонального Вассіма Бен Тари, і ще 18 (13 в атаці, три на блоці, два ейсами) від українського догравальника Олега Плотницького.

«Перуджа» vs «Мілан»

«Всі чотири команди, що пройшли до півфіналу, є дуже сильними, а в плей-оф завжди дуже важко грати, - зазначив центральний блокуючий Роберто Руссо. – «Мілан» створив нам багато проблем, і ми можемо очікувати того ж у другому матчі. Леон і Соле дуже добре зіграли для нас, і це також сприяло нашій перемозі».

«Перуджа» vs «Мілан»

Найкращим бомбардиром «Мілану» став бельгійський діагональний Ферре Реджерс, який набрав 13 очок, зіркові догравальники Матей Казійський і Юкі Ісікава додали ще по десять кожен.

«Трентіно» vs «Монца»

Раніше в неділю чинний чемпіон «Трентіно» домінував в матчі з «Монцею», впевнено почавши свою півфінальну серію з перемоги з рахунком 3:0 (27-25, 25-20, 25-22) на арені в Тренто.

«Трентіно» vs «Монца»

Перемогу «Трентіно», найкращій команді регулярного чемпіонату, забезпечили нападники: догравальник Алессандро Мікелетто очолив атаку команди, набравши 17 очок (11 в атаці, чотири на блоці, два ейсами), і отримав нагороду MVP матчу, в той час як діагональний Каміль Рихліцкі і догравальник Даніеле Лавія додали в по 15 очок кожен.

«Трентіно» vs «Монца»

«Перемога в першому сеті мала вирішальне значення для всієї гри, - зазначив Мікелетто. - Ми виконали відмінну роботу на його заключному етапі і змогли перенести цей імпульс на решту матчу та зберегти контроль над ситуацією. Можна очікувати, що другий матч буде ще складнішим».

«Трентіно» vs «Монца»

Найкращий бомбардир матчу, канадський догравальник Ерік Лоппкі, набрав 20 очок (18 в атаці, два на блоці) і став єдиним гравцем «Монци», який досягнув двозначного показника.

«Трентіно» vs «Монца»

Другі матчі обох серій відбудуться в середу, о 21:30 за київським часом, і тепер «Мілан» і «Монца» прийматимуть суперників вдома.

Поділитися статтею

News