Матч «Перуджи» проти «Трентіно» побив рекорд відвідуваності «Пала Бартон»
28.02.2024
«Пала Бартон»

4918 глядачів спостерігали за грою двох найкращих команд Італії, хоча результат матчу не впливав на їхні позиції у турнірній таблиці.

Рекорд відвідуваності арени «Пала Бартон» був побитий у неділю, 25 лютого, коли діючий клубний чемпіон світу та володар національного Кубка та Суперкубка Італії «Перуджа» приймав лідера турнірної таблиці італійської волейбольної Суперліги і діючого чемпіона «Трентіно», хоча зіткнення між двома кращими командами не мало жодного впливу на їхнє становище.

«Перуджа»

Незважаючи на те, що «Трентіно», який посів перше місце, і «Перуджа», яка посіла друге, вже закріпили свої позиції в підсумковій таблиці регулярного чемпіонату і в сітці плей-оф, рекордно велика кількість уболівальників - 4918 осіб - зібралася на стадіоні «Пала Бартон» в Перуджі, щоб насолодитися грою передостаннього матчу регулярного чемпіонату. Натхненна їхньою підтримкою команда господарів майданчику в підсумку здобула перемогу з рахунком 3-1 (27-25, 25-20, 22-25, 25-17).

«Пала Бартон»

Це був перший в історії матч, зіграний при повному аншлагу на стадіоні «Пала Бартон». Майже п'ять тисяч глядачів створили фантастичну атмосферу для гри, а дві зіркові команди на майданчику віддячили їм фантастичним виступом.

«Пала Бартон»

«Мені подобається це число. 4918 – це велика кількість, але також новий рекорд, який потрібно спробувати побити в майбутньому. Це був матч, який не вплинув на турнірну таблицю, і тому бачити всіх цих людей, весь цей ентузіазм і, перш за все, дуже активну і захоплюючу публіку для нас – привід пишатися. Я щасливий, не буду цього заперечувати. Повний стадіон означає, що ми робимо щось, що цікавить людей і дає нам зрозуміти, що ми працюємо добре», - сказав президент клубу «Перуджа» Джино Сірчі.

«Пала Бартон»

«Це свідчення прив'язаності, вірності та скромності цих людей, які перемагали в минулому, але хотіли бути присутніми на трибунах, щоб підбадьорити команду в грі, яка була відмінною, але практично не мала значення з точки зору турнірної таблиці. Я думаю, є чому повчитися з цих трьох цінностей, в першу чергу у тренера, а також у всього колективу за його спиною», - прокоментував головний тренер «Перуджи» Анджело Лоренцетті.

«Пала Бартон»

«Здорово грати на такому стадіоні. Сподіваюся, що це просто тестування напередодні плей-оф - нам знадобиться такий запальний «ПалаБартон», - додав зв’язуючий «Перуджи» Сімоне Джаннеллі.

Регулярний сезон завершиться 3 березня, коли будуть зіграні всі шість матчів 22-го туру.

«Пала Бартон»

Розклад 22-го туру італійської волейбольної Суперліги серед чоловіків 2023-2024 (за київським часом)

3 березня

18:30: «Монца» - «Чистерна» 
19:00: «П'яченца» - «Модена»
19:00: «Мілан» - «Перуджа»
19:00: «Фарміталія Катанія» - «Призма Таранто»
19:00: «Трентіно» - «Падуя» 
19:00: «Верона» - «Лубе Чивітанова»

Поділитися статтею

News