Анонс матчів першого ігрового дня ІХ-го туру жіночої Суперліги-Дмарт 2023/24
16.02.2024
чемпіонат України

16 лютого жіночі команди Суперліги-Дмарт відкриють ІХ-й тур регулярного чемпіонату України. Першого ігрового дня ми станемо свідками відразу трьох цікавих протистоянь.

14:00 “Галичанка-ЗУНУ” — СК “Прометей” Трансляція матчу

Чинні чемпіонки країни, які достроково гарантували собі вихід до півфіналу, проекзаменують “Галичанку”. Остання також виконала своє завдання мінімум у “регулярці”. Виникло воно вже по ходу сезону, а саме — здобула щонайменше одну перемогу в Суперлізі-Дмарт 2023/24. Тому цей матч для тернополянок буде черговим корисним майстер-класом перед майбутніми іграми за виживання зі срібними призерками Вищої ліги.  

17:00 “Аланта” — СК "Балта" Трансляція матчу

Дніпровський колектив уже сьогодні може закрити питання щодо другої прямої путівки до півфіналу вітчизняної першості. Для цього йому треба перемагати “Балту”. Її наставник Андрій Романович у заключних іграх “регулярки” може дозволити собі поекспериментувати з тактикою і складом перед плей-оф. Адже представниці Одещини вже точно не піднімуться вище четвертого місця та не опустяться нижче — шостого. А це означає, що в 1/4 фіналу вони зустрінуться з “Добродієм”. 

20:00 ВК "Буковинка" — ВК "Добродій-Медуніверситет-ШВСМ" Трансляція матчу

Волейболістки “Буковинки” ще зберігають математичні шанси, щоб посісти другу позицію на даному етапі та зрештою перескочити стадію чвертьфіналу. Проте вони дуже і дуже мізерні, бо їхні єдині конкурентки з “Аланти” наразі перебувають у чудовій формі. І насправді слабко віриться в те, що дніпрянки програють усі свої три матчі “регулярки”. Попри це, чернівчанки віддавати перемогу “добродійкам” аж ніяк не збираються. До того ж два останні очні поєдинки завершилися саме їхніми звитягами. 

Поділитися статтею

News