Кубок ЄКВ: французька «Леваллуа» опинилася в двох сетах від виходу до півфіналу
31.01.2024
«Леваллуа»

Паризька «Леваллуа» зробила важливий крок на шляху до виходу в півфінал жіночого Кубка ЄКВ з волейболу, вигравши першу гру в Угорщині у «Вашаша» з Будапешту з рахунком 3-1 (14-25, 25-20, 25-19, 25-20).

«Вашаш» vs «Леваллуа»

«Ми грали з дуже молодою зв’язуючою, і я думаю, що вона була занадто напруженою в першому сеті. Після цього ми внесли деякі зміни в роздачу м'ячів, і все вийшло просто відмінно. Я дуже пишаюся своїми гравчинями і вважаю, що сьогодні ми зробили чудову роботу», - прокоментував гру головний тренер «Леваллуа» Алессандро Орефіче.

«Вашаш» vs «Леваллуа»

Господарки майданчику перехопили ініціативу, здивувавши суперниць в першому сеті, і впевнено виграли його, показавши майже ідеальну гру. Однак команда з Франції швидко відновилася, стабілізувала прийом і з легкістю зрівняла рахунок у другому сеті. Обидві команди продемонстрували відмінний волейбол в третьому і четвертому сетах, але в обох випадках перемогу здобули французьки волейболістки, тим самим завершивши перший матч чвертьфіналу  на свою користь. Важливий внесок у виїзну перемогу зробили цілих п'ять гравчинь «Леваллуа», які завершили гру з двозначними показниками. 

«Вашаш» vs «Леваллуа»

«Після першого сету «Леваллуа» значно покращила блокування, а ми не могли контролювати свої емоції у важкі моменти. Ми не дотримувалися тактики, про яку домовилися, і не могли грати вільно. Я майже впевнений, що ми можемо грати набагато краще, і ми спробуємо виграти в Парижі наступного тижня», - поділився головний тренер «Вашаша» Іоанніс Атанасопулос.

Поділитися статтею

News