«Ігор Горгондзола» вийшла до півфіналу Кубку виклику, де зустрінеться з «Вісбаденом»
18.01.2024
«Ігор Горгондзола»

Італійська команда «Ігор Горгондзола» вчетверте в своїй історії забезпечила собі вихід до півфіналу європейських змагань. Італіки тричі досягали цього результату в Лізі чемпіонів ЄКВ (2019, 2021, 2023), а тепер також потрапили до четвірки найсильніших команд у Кубку виклику. 

«Волунтарі» vs «Ігор Горгондзола»

Волейболістки «Ігор Горгондзола» здобули свою 23-ту перемогу у 26 матчах, які вони провели в цьому сезоні, здолавши на виїзді румунську «Волунтарі» з рахунком 3:0 (25-17, 25-18, 25-20). Підопічні легендарного Лоренцо Бернарді на даний момент виграли всі свої 11 міжнародних матчів (три в Кубку ЗЄВЗА і вісім в Кубку виклику). Діагональна Віта Акімова стала найкращою бомбардиркою матчу-відповіді з «Волунтарі», набравши 16 очок. З іншого боку сітки найкращого результату досягли австрійська діагональна Анамарія Галич та догравальниця Марія-Адріана Матей, які здобули по дев'ять очок кожна (кубинська діагональна Хейді Казанова у цьому матчі не грала).

«Волунтарі» vs «Ігор Горгондзола»

Капітан Крістіна Кірікелла - єдина гравчиня клубу з Новари, яка брала участь у всіх трьох європейських півфіналах і зіграє в четвертому. Вона також є найкращою бомбардиркою усіх часів і найтитулованішою гравчинею команди. У півфіналі «Ігор Горгондзола» зіграє з німецьким «Вісбаденом», що вже став сенсацією цього сезону. Це буде перший матч в історії між цими двома клубами.

«Волунтарі» vs «Ігор Горгондзола»

«Ми дуже раді та пишаємося нашою європейською кампанією на даний момент. Ми розпочали сезон, маючи на меті забезпечити собі місце у фінальній стадії Кубка виклику, і ми наполегливо працюємо, щоб бути там. Румунська команда зробила все, що могла, але ми змогли перемогти в трьох сетах, і тепер з нетерпінням чекаємо зустрічі з «Вісбаденом», нашим наступним суперником. Ми залишатимемося зосередженими і зробимо все можливе, щоб просунутися ще на крок до виходу у фінал», - поділилася центральна блокуюча і капітан «Ігор Горгондзола» Крістіна Кірікелла.

Поділитися статтею

News