Кубок виклику: німецький «Вісбаден» розгромив грецький «ПАОК» у трьох сетах
14.01.2024
«ПАОК» vs «Вісбаден»

Німецька команда «Вісбаден» продовжує свою тріумфальну ходу в жіночому волейбольному Кубку виклику ЄКВ. У четвер німкені продемонстрували ще один сенсаційний виступ, на цей раз на спортивній арені «ПАОК», обігравши клуб із Салонік в трьох сетах (25-18, 25-22, 25-14).

«ПАОК» vs «Вісбаден»

«Я хочу вибачитися перед нашими вболівальниками за цю другу поспіль важку поразку на нашому домашньому майданчику. На жаль, ми не можемо конкурувати з такими командами, як «Вісбаден», у яких сильний напад, гарне блокування і захист. Наша м'якість як в атаці, так і в прийомі не допомагає нам. У другому сеті у нас була можливість змінити ритм, але ми легко втратили три очки поспіль, і наш опір розвалився», - прокоментував гру головний тренер «ПАОКа» Дарко Закоч.

«ПАОК» vs «Вісбаден»

Початок першого сету був значно гіршим для грецької команди, тому «Вісбаден» зміг отримати перевагу (8-3), яку зберігав до середини сету (16-7). Незважаючи на зусилля «ПАОКа» щодо пошуку рішень, низький рівень прийому не дозволив гречанкам скоротити відставання, і до кінця матчу німецька команда мала значну перевагу (20-13). Хоча господарки і продемонстрували незначну реакцію, трохи наблизившись до суперниць (23-18), «Вісбаден» впевнено виграв перший сет з рахунком 25-18. 

«ПАОК» vs «Вісбаден»

У другому сеті «ПАОК» показав кращу гру, зрівнявши рахунок (15:15) після відставання 12:8 і 15:10 відповідно. Дві команди залишалися близькими за рахунком, і доля сету була досить невизначеною. Заключний відрізок «ПАОК» і «Вісбаден» почали з нічийного рахунку 22:22. Однак перемогу і цього разу здобули гості, набравши три очки поспіль. 

«ПАОК» vs «Вісбаден»

Маючи явну психологічну перевагу після перемоги у другому сеті, німецькі волейболістки домінували у третьому сеті, здобувши переконливу перевагу 13-6. «ПАОК», явно пригнічений результатом другого сету, не зміг відігратися, і розрив збільшився до двозначних цифр - 18-8. Без будь-яких змін в ході матчу «Вісбаден» виграв третій сет з рахунком 25:14 і закріпив свою перемогу в матчі з рахунком 3:0. 

«ПАОК» vs «Вісбаден»

Матч-відповідь у Німеччині запланований на середу, 17 січня. «ПАОКу» потрібна чиста перемога 3-0 або 3-1, щоб поборотися за вирішальний «Золотий сет». 

«Ми незадоволені нашою грою. Ми грали на своєму домашньому майданчику, тому повинні були скористатися цією перевагою. Нам потрібно рухатися далі і залишити сьогоднішню гру позаду. У Німеччині у нас все ще є можливість здобути перемогу. «Вісбаден» - гарна команда, але якщо ми будемо грати добре і в кращому темпі, я вірю, що ви побачите інших нас», - зазначила Єлизавета Іліопулу, зв’язуюча «ПАОКа».

«ПАОК» vs «Вісбаден»

«Я не вважаю, що кваліфікація вже у нас в кишені, тому що попереду ще друга гра. Ми добре виступили, незважаючи на складні умови, з якими зіткнулися. Я впевнений, що ПАОК вивчить кожну ідею, щоб завадити нам вийти в півфінал. Це буде дуже гарна битва у Вісбадені, і будемо сподіватися, що нам пощастить не менше», -  поділився головний тренер «Вісбадена» Бенедикт Франк.

Поділитися статтею

News