“Аланта” — “Добродій” та інші матчі другого ігрового дня V-го туру Суперліги-Дмарт
22.12.2023
чемпіонат України

Другого ігрового дня V-го туру жіночої Суперліги-Дмарт 2023/24 відбудуться ще три поєдинки: “Балта” зіграє з “Прометеєм”, “Аланта” поміряється силами з “Добродієм”, а “Галичанка” — з “Регіною”.

12:00 СК "Балта" — СК "Прометей" Трансляція матчу

Підопічні Андрія Романовича спробують нав'язати боротьбу чинним чемпіонкам України. Останнього разу в них це вийшло лише в третьому сеті, а сама гра завершилася з рахунком 3-0 (25:8, 25:17, 25:23). 

Варто відзначити, що обидві команди підходять до цього матчу з певними кадровими втратами. Так, у лазареті “Балти” перебувають капітан Катерина Волченко і Анастасія Стрельбицька, а у “Прометея” — Олена Харченко. 

15:00 “Аланта” — ВК "Добродій-Медуніверситет-ШВСМ" Трансляція матчу

Учора дніпрянки зазнали другої поразки в сезоні від “Прометея”, що було дещо передбачувано. Тож вони захочуть реабілітуватися перед власними вболівальниками вже в зустрічі з “добродійками”. 

Вінничанки зі свого боку витратили багато сил і емоцій в матчі з “Балтою”, який до того ж завершився їхньою поразкою на тай-брейку. Чи лишилося в “Добродія” енергії, щоб дати бій “Аланті” — скоро дізнаємося.  

18:00 “Галичанка-ЗУНУ” — "Регіна-МЕГУ-ОШВСМ" Трансляція матчу

Завершуватимуть програму поточного ігрового дня очним протистоянням “Галичанка” і “Регіна”. Обидва колективи наразі є аутсайдерами Суперліги-Дмарт. Тому даний матч можна охарактеризувати як боротьбу за виживання. 

Для тернополянок це чудова можливість набрати свої перші очки в цьому сезоні. Коли, якщо не зараз? Натомість рівнянки потенційно можуть відірватися від своїх сьогоднішніх візаві в турнірній таблиці вже на три перемоги та вісім очок. 

Поділитися статтею

News