“Прометей” — “Аланта” та інші матчі першого ігрового дня V-го туру Суперліги-Дмарт
21.12.2023
чемпіонат України

21 грудня стартує п'ятий та водночас останній у поточному році тур чемпіонату України серед жіночих команд Суперліги-Дмарт 2023/24. Цього дня відбудеться дніпровське дербі між “Прометеєм” і “Алантою”. Крім того, “Буковинка” поміряється силами з “Регіною”, а “Добродій” — з “Балтою”.

14:00 ВК "Буковинка" — "Регіна-МЕГУ-ОШВСМ" Трансляція матчу

Рівнянки завершили останній тур вольовою перемогою над балтянками. Та звигяга стала другою для підопічних Антоніни Жук у чемпіонаті. Зрозуміло, що вона додасть дівчатам наснаги, сміливості та впевненості в собі. 

Тому “буковинкам”, які наразі в турнірній таблиці перебувають значно вище за своїх опоненток, на легку прогулянку розраховувати точно не доводиться. Навіть незважаючи на те, що остання очна зустріч колективів завершилася переконливим тріумфом чернівчанок — 3-0 (26:24, 25:18, 25:19). 

17:00 СК "Прометей" — "Аланта" Трансляція матчу

У центральному матчі 5-го туру зійдуться перша та друга на цю мить команди Суперліги-Дмарт. Чинні чемпіонки України в поточному сезоні поки не віддали своїм суперницям жодного сету: на їхньому рахунку дев'ять поспіль “сухих” перемог. 

Попри таке тотальне домінування, “Аланта” за втраченими балами відстає від “Прометея” лише на одну звитягу та чотири очки. Єдиної поразки вона зазнала саме від “червоно-білих”.  Чи здатні підопічні Гарія Єгіазарова на реванш — скоро дізнаємося!  

20:00 ВК "Добродій-Медуніверситет-ШВСМ" — СК "Балта" Трансляція матчу

“Добродій” і “Балта” в цьогорічному розіграші елітного дивізіону демонструють приблизно однакові результати. В “турнірці” вінничанки випереджають своїх візаві лише на один пункт, при цьому обидві сторони мають у своєму активі по чотири перемоги. Тому в найближчому матчі визначити фавориток буде дуже і дуже непросто. 

Варто зазначити, що представниці Одещини демонструють результативний волейбол: шість їхніх ігор із дев'яти в рамках Суперліги-Дмарт тривали більше, ніж три партії. Наприклад, долю останньої очної зустрічі клубам довелося визначати лише на тай-брейку. Тоді фортуна усміхнулася балтянкам. 
 

Поділитися статтею

News