«Модена» прийме «Трентіно» в найцікавішому матчі 9 туру італійської Суперліги
08.12.2023
«Модена»

У рамках дев'ятого туру регулярного сезону італійської Суперліги 2023-2024 пройдуть дві ігри в п'ятницю та три - в неділю. В одному з матчів зіркові команди «Модена» і «Трентіно» зустрінуться одна з одною на арені «ПалаПаніні» в неділю, 10 грудня, о 19:00 за київським часом.

«Трентіно»

Перший матч цього туру, в якому «Перуджа» вдома обіграла «Падую», був зіграний заздалегідь, 22 листопада, оскільки діючі чемпіони наразі намагаються захистити свій титул на клубному чемпіонаті світу з волейболу серед чоловіків, що триває в Індії цього тижня. Це відкриває «Трентіно» шлях до повернення на вершину поточної турнірної таблиці, яку в даний час займає «Перуджа» з 8 перемогами, 1 поразкою і 24 очками. Якщо Марко Подрашчанін, Алессандро Мікелетто та їхні товариші по команді з Тренто (8 перемог та 22 очки) залишаться непереможеними після поїздки в Модену, вони в першу чергу обженуть своїх суперників з Перуджі.

«Модена»

«Модена», з іншого боку, посідає сьоме місце з 5 перемогами, 3 поразками та 12 очками. Для таких гравців, як Бруно Резенде та Османі Хуанторена, це, ймовірно, набагато нижче рівня, якого вони хотіли б досягти, і потенційна домашня поразка від чинного чемпіона «Трентіно» може навіть поставити під загрозу їхню кваліфікацію до Кубка Італії, а це означає, що вболівальники в Модені мають стати свідками жорстокої битви на майданчику.

«Трентіно»

У минулому сезоні «Модена» і «Трентіно» зустрічалися чотири рази: двічі в Суперлізі, один раз в Суперкубку Італії і один раз в Кубку Італії, і команда з Тренто здобула перемогу у всіх чотирьох випадках. Остання перемога «Модени» над «Трентіно» була здобута в матчі Суперліги в лютому 2022 року.

«Модена»

«Ми маємо досягти узгодженості і наступності, щоб завжди проявляти себе на високому рівні. Саме це є метою на наступні ігри. Матч проти «Трентіно» стане для нас відмінним випробуванням. Подивимося, як ми зіграємо проти команди, яка досі вигравала всі матчі в лізі. Це буде складний матч, ми будемо грати вдома, і ми хочемо, щоб нас підштовхував дуже гарячий «ПалаПаніні»», - сказав центральний блокуючий «Модени» Драган Станкович. 

«Трентіно»

«Вважаю, що гра на «ПалаПаніні» в Модені завжди є одним з найскладніших матчів за весь сезон через атмосферу, історію і суперника. Отже, в неділю ми маємо бути готовими до дуже важкого бою. Ми знаємо, що перед своєю аудиторією «Модена» запропонує щось більше, ніж зазвичай», - поділився зв’язуючий «Трентіно» Ріккардо Сбертолі.

«Модена»

9 тур Суперліги почнеться в п'ятницю о 19:00, коли «Чистерна», що посідає в даний час дев'яте місце (2 перемоги, 6 поразок і 7 очок), прийме срібного призера минулого сезону «Лубе Чивітанову», яка посіла п'яте місце (5 перемог, 3 поразки і 13 очок). Також у п'ятницю «Призма Таранто», яка посіла 11-е місце (8 поразок, 5 очок), візьме на себе складне завдання здобути свою першу перемогу в сезоні, коли о 21:30 зіткнеться з «П’яченцею», що розмістилася на третьому місці (5 перемог, 3 поразки, 17 очок).

«Чистерна»

Недільна програма змагань розпочнеться з того, що новачки «Фарміталья Катанія» (1 перемога, 7 поразок, 3 очки) о 17:30 приймуть «Монцу», що посіла четверте місце (5 перемог, 3 поразки, 14 очок), а потім «Верона», що посіла 10-е місце (2 перемоги, 6 поразок і 7 очок), і «Мілан», що розмістився на шостому (4 перемоги, 4 поразки і 13 очок), завершіть тур грою, яка розпочнеться о 21:30.

«Фарміталья Катанія»

9-й тур італійської Суперліги серед чоловіків 2023-2024 (за київським часом):

8 грудня

19:00: «Чистерна» - «Лубе Чивітанова»
21:30: «Призма Таранто» - «П'яченца»

10 грудня

17:30: «Фарміталья Катанія» - «Монца»
19:00: «Модена» - «Трентіно»
21:30: «Верона» - «Мілан»

Поділитися статтею

News