Шість команд візьмуть участь у відбірковому турнірі до чемпіонату Європи серед юнаків до 18 років в Грузії
04.12.2023
СЄВЗА

Зональний відбірковий турнір до чемпіонату Європи з волейболу серед юнаків до 18 років наступного року, організований Федерацією волейболу Грузії і Східноєвропейською зональною волейбольною асоціацією (СЄВЗА), пройде цього тижня в місті Телаві з 5 по 9 грудня. 

Матчі пройдуть у Палаці спорту Телаві за участю юнацьких збірних Азербайджану, Естонії, Грузії, Латвії, Польщі та України до 18 років. Можливі переможці пройдуть безпосередньо до фінального раунду континентальної першості в цій віковій групі, який запланований на літо 2024 року в Софії та Пловдиві (Болгарія). Команди, що посіли друге і третє місця, продовжать свій шлях у другому раунді європейської кваліфікації, який відбудеться в квітні 2024 року. 

Раніше цього року в місті Телаві відбувся відбірковий турнір до чемпіонатів Європи до 17 років. Юні волейболістки Грузії увійшли в історію, вперше пройшовши кваліфікацію до фінальної стадії європейських змагань. Цього разу висхідні зірки з усіх країн СЄВЗА матимуть можливість позмагатися один з одним, продемонструвати свої власні навички та отримати такий необхідний і цінний досвід змагань.

Партнерами чемпіонату СЄВЗА і відбіркового турніру до чемпіонату Європи з волейболу серед юнаків до 18 років в Телаві є Міністерство культури, спорту та молоді Грузії, Національний олімпійський комітет Грузії і компанія «Боржомі».
 

Поділитися статтею

News