В Італії «Трентіно» залишився непереможеним, в Туреччині вихідні пройшли без сюрпризів
04.12.2023
«Трентіно»

Найцікавіше зіткнення минулих вихідних відбулося в Італії, де зустрілися дві команди чоловічої Ліги чемпіонів з волейболу, і «Трентіно», не зазнавши будь-яких труднощів, обіграв одного зі своїх головних суперників, «Лубе Чивітанова». Крім того, учасники Ліги чемпіонів з Туреччини завершили вихідні у внутрішньому чемпіонаті перемогами, не допустивши ніяких несподіванок.

«Трентіно» vs «Лубе»

Дві волейбольні команди Ліги чемпіонів ЄКВ, «Трентіно» і «Лубе Чивітанова», вийшли на майданчик один проти одного у восьмому турі італійської Суперліги. Цей поєдинок був важливим для обох команд, які намагалися поширити свій успіх в європейському турнірі на національну лігу. Це вдалося зробити команді «Трентіно», яка досить потужно розпочала матч і продовжувала в тому ж дусі від початку до кінця, що принесло їй перемогу в трьох сетах 3:0 (25:17, 25:22, 25:16).

На боці переможців відзначилися два гравці: в той час як зірковий італійський догравальник Алессандро Мікелетто

«Трентіно» vs «Лубе»

став кращим бомбардиром битви з 16 очками, люксембурзький діагональний Каміль Рихліцкі допоміг своїй команді виграти гру, набравши 13 очок. Водночас жоден з гравців «Лубе» не зміг здобути навіть 10 очок.

«Трентіно» vs «Лубе»

Таким чином, команда з Тренто продовжує залишатися непереможеною, вигравши усі свої вісім матчів, а «Чивітанова», навіть після поразки, як і раніше посідає п'яте місце, але тепер дистанція між нею і «Трентіно» збільшилася до трьох матчів.

«П'яченца»

Інший учасник Ліги чемпіонів ЄКВ з волейболу з Італії, клуб «П'яченца», зустрічався з «Вероною» і, здобувши перемогу в трьох сетах, забезпечив собі третє місце в турнірній таблиці з п'ятьма перемогами у восьми поєдинках.

«Халкбанк» vs «Аланія»

Турецький «Халкбанк» також нікому не поступився першим місцем у ці вихідні: клуб відвідав «Аланію» у десятому матчі турецької Ліги Ефелер, і завдяки кращій грі протягом усього матчу здобув перемогу з рахунком 3:0 (25-23, 26-24, 25-22).

«Халкбанк» vs «Аланія»

Голландський діагональний Німір Абдель-Азіз знову став найрезультативнішим гравцем на майданчику, набравши 18 очок. Догравальники команди турок Мірза Лаґумджія і канадець Джон Гордон Перрін набрали по 13 очок кожен.

«Зіраат» vs «Девелі»

Вихідний видався більш важким, ніж очікувалося, для іншої турецької команди – «Зіраата»,який приймав «Девелі».
Незважаючи на те, що вся команда під час матчу пережила безліч злетів і падінь, на грандіозному тай-брейку волейболісти з Анкари, нарешті, зрозуміли, як їм здобути перемогу, в основному завдяки американському догравальнику Метью Андерсону (32 очка, включаючи шість ейсів) і голландському діагональному Ваутеру Тер Маату (24 очки при трьох блоках і трьох ейсах).

«Зіраат» vs  «Девелі»

Вихідні завершився для лідерів волейбольної групи Ліги чемпіонів ЄКВ найкращим чином. У той час як «Трентіно» досяг успіху, обігравши «Лубе», найуспішніші турецькі клуби також завершили тиждень без будь-яких шокуючих поразок. 
 

Поділитися статтею

News