“Аланта” — “Регіна” і “Добродій” — “Галичанка”: анонс ігор ІІІ-го та VІ-го турів жіночої Суперліги-Дмарт
26.11.2023
чемпіонат України

26 листопада відбудеться не один, як до цього, а відразу два матчі Суперліги-Дмарт. Нагадаємо, що через участь дівочої збірної України U-20 в чемпіонаті СЄВЗА-2024, поєдинок VІ-го туру елітного дивізіону між "Добродієм” і “Галичанкою” пройде на цьому ігровому тижні. 

VІ-й тур

12:00  ВК "Добродій-Медуніверситет-ШВСМ” — “Галичанка-ЗУНУ” Трансляція матчу

Учора “Добродій” переміг “Галичанку” з рахунком 3-0 і перервав свою невдалу серію в чемпіонаті України. Звісно, цей успіх повинен додати наснаги вінничанкам. Тим паче, коли є можливість здобути чергові три очки вже сьогодні. 

Тернополянки ж в останній грі моментами виглядали досить непогано. Зокрема лідерка атак Марина Мірчева раз за разом турбувала захист “Добродія” та загалом записала на свій рахунок 17 очок. При цьому відстала від кращої на цю мить бомбардирки Суперліги-Дмарт Валерії Якушевої всього на один бал. 

ІІІ-й тур

15:00 “Аланта” — "Регіна-МЕГУ-ОШВСМ" Трансляція матчу

Щоб зачепитися за очки в матчі з “Алантою”, підопічним Антоніни Жук треба викластися, мабуть, не на сто, а на двісті з гаком відсотків. Дніпрянки у п'яти попередніх поєдинках поступилися лише “Прометею”. І наразі це, безперечно, друга сила вітчизняного чемпіонату.

Водночас “Регіна” вже закріпила за собою статус міцного середняка, який може нав'язати боротьбу будь-кому. Так було і в останній зустрічі з “Балтою”, де рівнянки виграли сет і навіть претендували на тай-брейк. Але зрештою їм не вистачило досвіду. 

Поділитися статтею

News