“Буревісник” проти ВК “Житичі” та інші матчі ІІ туру Суперліги-Дмарт
19.11.2023
Superleague Dmart

19 листопада (неділя)

12:00 ВК “Прометей” – “Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо”

У заключний ігровий день першими на майданчик арени ПВЛУ вийдуть чинний чемпіон ВК “Прометей” та тернопільський колектив “Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо”. Для дніпрян цей матч стане заключною підготовкою до матчів 1\16 фіналу Кубка ЄКВ. А для тернополян ця гра стане черговим викликом та спробою нав’язати боротьбу іменитому супернику.

19 листопада (неділя)

15:00 ВК “Решетилівка-Барком-Кажани” – “Епіцентр-Подоляни”

Напередодні полтавчани зазнали прикрої поразки від “Буковини” (1:3). “Решетилівці” поки що важко знайти “свою гру”. І сьогодні цьому колективу належить зіграти проти ще більш грізного суперника - “Епіцентр-Подоляни”. “Бізони” ж прагнуть і далі награвати склад та здобувати чергові перемоги. Чи зможе “Решетилівка” щось протиставити володарю Суперкубка, дізнаємося о 15:00.

19 листопада (неділя)

18:00 “Буревісник-ШВСМ” – ВК “Житичі-Полісся”

Житомирська команда прагне продовжити свою переможну серію у Суперлізі-Дмарт і спробує зробити це у матчі проти чернігівського “Буревісника-ШВСМ”. Натомість молодий колектив Романа Носко має чудову нагоду награти свій склад та вдосконалити свою майстерність. Хоча хто знає, можливо саме сьогодні сіверяни покажуть свою найкращу гру. 

Всі матчі проходять без глядачів, а тому дивіться онлайн-трансляції ігор на youtube-каналі DIVISPORT або на платформах Megogo та Sweet.TV.

Поділитися статтею

News