Американський блокуючий Тейлор Еверілл приєднався до лідерів Плюсліги
17.11.2023
Тейлор Еверілл

Американський центральний блокуючий Тейлор Еверілл приєднався до складу польського клубу «Проєкт Варшава». 31-річний гравець незабаром буде виступати за нову команду в Плюслізі, а також в Кубку виклику ЄКВ з волейболу.  

Тейлор Еверілл

31-річний блокуючий представляв «Індікпол» з Ольштину протягом останніх двох сезонів, а незабаром він з'явиться в майці команди з польської столиці. 

«На ринку з'явилася можливість підписати Тейлора Еверілла, якою ми скористалися, і це знак, який показує, що ми серйозно думаємо про цей сезон. Наше нинішнє місце в турнірній таблиці вселяє в нас оптимізм, але ми хочемо мати повноцінну команду, враховуючи травми двох наших гравців, щоб підтримувати потрібну інтенсивність і високий рівень як на тренуваннях, так і під час матчів», - сказав віце-президент і спортивний директор «Проєкту Варшава» Пьотр Гашек. 

Тейлор Еверілл

Американський гравець є бронзовим призером чемпіонату світу 2018 року і срібним призером Ліги націй 2023 року в складі збірної США. Народившись у Портленді, штат Орегон, Еверілл розпочав свою волейбольну кар'єру в Університеті Каліфорнії в Ірвайні  та Гавайському університеті. У 2015 році він переїхав до італійської «Падуї», а в сезоні 2017/2018 представляв кольори «Мілана». У наступні роки він грав у Франції, а в 2021 році перейшов з каннських «Драконів» до польського «Індікполу».  

Тейлор Еверілл

«Я радий, що скоро приєднаюся до «Проєкту Варшава», який вже відмінно виглядає на матчах Плюсліги. Я не можу дочекатися зустрічі з варшавськими вболівальниками, Я не можу дочекатися повернення до Польщі, яку я люблю, і відчути найкращу атмосферу на місцевих аренах. Я дуже радий, що буду грати в найбільшому і одному з найчарівніших міст Польщі - Варшаві. Побачимося на майданчику!» - прокоментував Тейлор Еверілл.

Поділитися статтею

News