“Буковина” проти “Юракадемії”, “Епіцентр” vs “Житичі”: анонс та трансляції матчів
10.11.2023
Superleague Dmart

Однозначно не слід пропускати двобії п’ятниці: там вперше між собою зіграють цьогорічні учасники Кубка ЄКВ “Епіцентр-Подоляни” та “Житичі-Полісся” і вже вдруге зустрінуться ВСК “Буковина” і ВСК “Юридична академія”.

10 листопада (п’ятниця)

16:00 ВСК “Буковина” – ВСК “Юридична академія”   Трансляція матчу

У першому турі Суперліги-Дмарт ці колективи єдині, хто зіграв п’ять неймовірних за накалом партій. Переможцем тоді стали чернівчани. І от у перенесеному п’ятому турі їм доведеться зустрітися знову. Харків’яни прагнуть взяти реванш, а буковинці точно не збираються так просто віддавати перемогу суперникам. А тому є велика ймовірність, що трьома сетами бій цих колективів не обмежиться.

10 листопада (п’ятниця)

19:00 “Епіцентр-Подоляни” – ВК “Житичі-Полісся”   Трансляція матчу

Срібний призер та четверта команда за підсумками минулого сезону зійдуться в очному поєдинку. Два колективи, які мають у своєму складі легіонерів. Два колективи, які минулого тижня вибули із боротьби за єврокубок. Два колективи, які кожен сезон мають амбітні та високі цілі.

О 19:00 ми нарешті побачимо на арені “ПВЛУ” пасуючого збірної Фінляндії Еемі Тервапорті та догравального збірної Нідерландів Гійса Йорну. Саме цими гравцями підсилився “Епіцентр-Подоляни”. Протистояти їм будуть новачки “Житичів” – боснієць Ален Дідович, серб Андрія Віліманович та чорногорець Лука Бабіч. Що ж очікуємо на видовищний та цікавий матч.

Всі матчі проходять без глядачів, а тому дивіться онлайн-трансляції ігор на youtube-каналі DIVISPORT або на платформах Megogo та Sweet.TV.

Поділитися статтею

News