«Црвена Звєзда» розгромила «Тенеріфе» в стартовому турі жіночого Кубку ЄКВ
08.11.2023
«Црвена Звєзда»

«Црвена Звєзда» з Сербії вдома здобула переконливу перемогу над «Тенеріфе» з Іспанії з рахунком 3:0 (25-18, 25-23, 25-14), розпочавши свій шлях у жіночому Кубку ЄКВ з волейболу 2024 року. Команда з Канарських островів спробує компенсувати наслідки цієї досить важкої поразки 15 листопада, коли проведе матч-відповідь перед своїми вболівальниками. 

«Црвена Звєзда» vs «Тенеріфе»

Незважаючи на те, що гості з Іспанії здобули перевагу на початку першого сету (6-8), господарки майданчику швидко відреагували і змінили рахунок на свою користь (16-12). За допомогою Олени Стойич «Црвена Звєзда» завадила команді, яку тренує Мігель Рівера, перегрупуватися, і здобула впевнену перемогу з рахунком 25-18 в сеті. 

«Црвена Звєзда» vs «Тенеріфе»

Хоча на початку наступного сету «Црвена Звєзда» контролювала хід гри (8-4), команда з Іспанії відігралася і в підсумку зуміла зрівняти рахунок (22-22). Незважаючи на внесок Лінди Джессіки Коста та Лісбет Арредондо, «Црвена Звєзда» витримали тиск суперниць та здобули перемогу і в цьому сеті з рахунком 25-23. 

«Црвена Звєзда» vs «Тенеріфе»

Гравчині «Тенеріфе» зробили ще одну спробу змінити хід гри на початку 3-го сету, але сербська команда трималася стійко, повільно, але впевнено збільшуючи свою перевагу (21-14). В підсумку «Тенеріфе» програла третій сет з рахунком 25-14. 

Звісно іспанки все ще хочуть досягти своїх цілей на змаганні, тож сподіватимуться на «золотий сет» приблизно через тиждень, коли вони зіграють матч-відповідь вдома. 

«Црвена Звєзда» vs «Тенеріфе»

Найціннішою гравчинею матчу було обрано  Олену Стойич, яка також стала найкращою бомбардиркою гри, набравши 14 очок у складі «Црвени Звєзди». Жодна гравчиня «Тенеріфе» не змогла набрати за матч навіть десяти очок. 

«Очевидно, це був не той результат, якого ми хотіли, але ми дуже старанно працювали над тим, щоб грати як команда і бути згуртованими як єдине ціле, і на мою думку, сьогодні ми дуже добре продемонстрували це. Було відчуття, що ми об'єднані, і над цим аспектом ми продовжимо працювати протягом всього сезону. Цього року ми значно оновили склад і саме тому це, безумовно, є нашим пріоритетом в іспанській лізі і в Кубку ЄКВ, оскільки у нас є принаймні ще один шанс зіграти проти цієї команди», - сказала центральна блокуюча «Тенеріфе» Шейлін Макнамара.

«Црвена Звєзда» vs «Тенеріфе»

«Ми почали матч досить добре, навіть здобули перевагу, але у нас були 2 невдалі ротації, під час яких ми починали відставати, в той час як «Црвена Звєзда» грала дуже добре у блокуванні і захисті, і ми не могли завершити наші атаки. Початок другого сету був поганим, але ми працювали дуже старанно і в якийсь момент навіть вийшли вперед. На жаль, ми зробили кілька помилок наприкінці сету, і це стало поворотним моментом. Сербська команда набула впевненості і в третьому сеті виступила ще краще, ніж раніше. Вони грали добре і чинили на нас тиск своєю подачею. Зрозуміло, ми б хотіли грати принаймні в «золотому сеті» вдома наступного тижня», - прокоментував гру головний тренер «Тенеріфе» Мігель Рівера.

Поділитися статтею

News