Мелісса Варгас відкрила сезон у Китаї з 20 очками
05.11.2023
Мелісса Варгас

Варгас привела діючих чемпіонів «Тяньцзінь» до перемоги в стартовому матчі в суботу. 

Найцінніша гравчиня чемпіонату Європи-2023, турецька зіркова діагональна Мелісса Варгас, успішно почала свій клубний сезон в жіночій лізі Китаю, де вона грає вже три роки.

Мелісса Варгас

24-річна діагональна привела діючих чемпіонів «Тяньцзінь Бохай Банк» до перемоги в трьох сетах над «Шаньдун Жічжао Стіл», набравши 20 очок. У складі «Шаньдуна» чорногорська діагональна Ніколета Перович набрала два очки.

Олександра Биценко

Також перемоги в перший уїк-енд сезону в країні здобули сербка Катаріна Лазович, яка допомогла «Пекін Байк Мотор» обіграти «Хебей Хайруй» з рахунком 3:1, набравши 18 очок, сербка Бранкіца Михайлович (17 очок) і болгарка Христина Вучкова (9), завдяки яким їхній «Ляонін Тенгда» розгромив «Чжецзян Цзясін Сітанг» з рахунком 3:0, а також голландка Айріс Шолтен (5), сербка Олена Благоєвич (18) і українка Олександра Биценко, які внесли свій внесок у перемогу «Шеньчжень Чжонсай» з рахунком 3:2 над «Університетом Юньнань».

Бартош Курек

Тур у вихідні дні в японській чоловічій Вищій лізі включав пару захоплюючих поєдинків за участю європейських гравців Бартоша Курека та Крістіана Падара та їхніх команд, які врешті-решт розділили перемоги.

Крістіан Падар

У суботу угорський діагональний був задоволений, оскільки його команда «Торай Ерроуз» розгромила «Вулфдогс Нагоя» Курека в п'яти сетах з результатом в 35 очок - польський чемпіон світу набрав 24 очки. У неділю «Нагоя» здобула перемогу в чотирьох сетах, незважаючи на те, що Падар знову випередив Курека, цього разу на одне очко (23 проти 22).

Сільвія Нвакалор

У жіночій лізі також брали участь європейки, і дві з них привели свої команди до ідеальних вихідних з парою перемог. Однією з них була італійка Сільвія Нвакалор, яка набрала 37 очок у суботу, коли «Торай Ерроуз» обіграли «Окаяма Чайкз» на тай-брейку, і 27 в неділю, коли вони в чотирьох сетах здолали «Престиж Інтернешнл Аранмаре».

Сара Лозо

Сербська догравальниця Сара Лозо та команда «Сайтама Агео Медикс» провели ідеальні вихідні, здобувши перемоги над «Куробе Аква Фаіріс» у суботу та «Хітачі Астемо Рівале» у неділю. Лозо набрала 12 очок у першому матчі і 17 - у другому.

Ліз Ван Хекке

Бельгійська діагональна Ліз Ван Хекке у вихідні набрала 40 очок, коли її команда «Тойота Авто Боді Квинсейс» здобула одну перемогу та зазнала однієї поразки, в той час як догравальниця з Туреччини Дерья Чебечіоглу набрала 42 очки, але її команда «Куробе Аква Фаіріс» програла обидва матчі вихідних.

Поділитися статтею

News