Матч-реванш Суперкубка між «Міланом» і «Імоко» може стати рекордним за кількістю глядачів
04.11.2023
«Мілан» vs «Імоко»

Зустріч «Мілана» і «Імоко» відбудеться лише через вісім днів після їхнього поєдинку в Суперкубку Італії, і знову може увійти в історію італійського волейболу. Очікується, що поєдинок, який розпочнеться в неділю, 5 листопада, о 17:00 за київським часом у шостому турі жіночої ліги серії А, встановить новий рекорд відвідуваності в країні.

«Мілан»

«Мілан» проведе матч проти своїх суперниць на арені «Медіоланум Форум», що розташована в Ассаго, неподалік від Мілана. Побудований у 1990 році стадіон вміщує 12 700 глядачів, і, враховуючи кількість проданих квитків (10 000 станом на вчора), очікується, що на матч між двома з трьох непереможених команд італійської ліги збереться величезний натовп вболівальників.

«Імоко»

Зустріч вже в змозі встановити новий рекорд відвідуваності для матчів регулярного чемпіонату італійської ліги, легко випереджаючи поєдинок між «Горгондзолою» і «Бергамо» в 2001 році, який зібрав 6650 уболівальників. Якщо стадіон вдасться повністю заповнити, буде встановлений новий рекорд (останній був зафіксований у фіналі сезону 1998-1999 років, коли за грою «Реджо-Калабрії» та «Модени» спостерігали 11 550 глядачів).

«Мілан» vs «Імоко»

Поразка від «Імоко» в Суперкубку стала єдиною для «Мілана» на даний момент в цьому сезоні. Команда з Північної Італії виграла всі свої чотири матчі жіночої ліги (проти «Е-Ворк», «Трентіно», «Скандіччі» і «Бергамо») та посідає третє місце в турнірній таблиці з 11 очками.

«Буде великою честю грати на такому величезному стадіоні перед такою численною аудиторією, - сказав головний тренер «Мілана» Марко Гаспарі. - Це означає, що наші вболівальники вірять в нас, і для нас це має стати додатковою мотивацією. Ми повинні віддячити їм за довіру, граючи від щирого серця. Ми готувалися до цього матчу з бажанням взяти реванш, але найважливішим за останні кілька днів було усунути виявлені нами проблеми, і останні два матчі були дуже важливі з точки зору їх визначення. Проти «Імоко» нам потрібно дуже добре грати в блокуванні і захисті, оскільки вони можуть створити нам проблеми своєю атакою».

Бренда Кастільо

Ліберо Бренда Кастільо повернулася до команди після того, як допомогла збірній Домініканської Республіки завоювати золото на Панамериканських іграх, і приєдналася до багатьох міжнародних зірок у складі «Мілана», таких як діагональна Паола Егону та зв’язуюча Алессія Орро з Італії, а також американська центральна блокуюча Дана Реттке.

«Мілан»

Діючі чемпіонки «Імоко» також виграли свої чотири матчі жіночої ліги (проти «Трентіно», «Кунео», « К'єрі» та «Скандіччі»), але мають на одне очко більше, ніж у «Мілана», і посідають друге місце.

«Цього разу це не фінал, але на кону в грі будуть три важливі очки, - сказав головний тренер «Імоко» Даніеле Сантареллі. - Це буде зовсім інший досвід - грати на такому великому стадіоні, і я впевнений, що всім там сподобається те, що має стати відмінним матчем між двома з найкращих команд країни. Я впевнений, що «Мілан» буде прагнути до реваншу після нашої перемоги в Суперкубку, тому нам потрібно бути готовими зіткнутися з ще більш рішучою командою».

Ізабель Хок

В середині тижня волейболістки «Імоко» здобули важку перемогу на виїзді над «Скандіччі». Шведська зіркова діагональна Ізабель Хок набрала в цьому матчі 32 очки, а американська олімпійська чемпіонка Келсі Кук додала ще 15.

«Імоко» історично домінував у матчах проти «Мілана», вигравши 26 із 31 зустрічі між командами, включаючи три з останніх п'яти у фінальній серії минулорічної жіночої ліги.

«Ігор Горгондзола»

Крім поєдинку між «Міланом» та «Імоко», у вихідні в Італії пройдуть ще шість матчів. Три з них відбудуться в суботу: «Трентіно» і «Скандіччі» битимуться о 18:00 за київським часом,  «К'єрі» проти «Пінероло» та волейбольний клуб «Рома» проти «Бергамо» зіграють о 21:30.

У неділю матч «Е-Ворк» проти « Валлєфольї» і «Флоренції» проти «Казальмаджоре» запланований на 18:00, а «Кунео» та «Ігор Горгондзола» завершать денний розклад о 21:00.
 

Поділитися статтею

News