Римейк фіналу Суперкубка стане яскравою подією італійської Суперліги у вихідні
04.11.2023
«Лубе Чивітанова» vs «Перуджа»

Після захоплюючого п'ятисетового фіналу Суперкубка Італії, який відбувся в середу 1 листопада, «Лубе Чивітанова» матиме можливість взяти реванш у «Перуджі» в третьому турі регулярного чемпіонату італійської волейбольної Суперліги серед чоловіків, що проходитиме в ці вихідні. І вона зможе зробити це перед домашніми вболівальниками на стадіоні «ПалаЧивітанова» в Чивітанова-Марке у неділю, 5 листопада, о 19:30 за київським часом.

«Лубе Чивітанова»

У фіналі Суперкубка в середу в Бієлі туніський діагональний «Перуджі» Вассім Бен Тара привів свою команду до блискучої перемоги після поразки в двох сетах від «Лубе». Відігравшись, клуб з Перуджі зумів відстояти трофей і продовжити переможну серію, яку вів з початку сезону. Наразі «Перуджа» все ще залишається непереможеною після чотирьох матчів у Суперлізі та Суперкубку, і є однією з двох команд, які ще не програли жодного сету у лізі. В поточній турнірній таблиці «Перуджа» посідає друге місце, одразу за «П’яченцею», яка обігнала її лише за співвідношенням очок.

«Перуджа»

Натомість «Лубе» мала і злети, і падіння, але з початком сезону вона явно набирає обертів. Зазнавши важкої поразки вдома від «Монци» в матчі відкриття сезону, Лучано де Чекко і його товариші по команді все ще винні своїм фанам першу перемогу в Чивітанові. Вони реабілітувалися, здобувши перемоги в трьох сетах на виїзді, найбільш  вражаючою з яких була перемога над  «П’яченцею» в одному з півфіналів Суперкубка за день до поразки від «Перуджі» в матчі за трофей. На додаток до того, щоб взяти реванш за програш у середу, «Лубе» намагатиметься перервати переможну серію «Перуджі» в очних зустрічах, яка триває останні півтора року (протягом цього періоду «Перуджа» чотири рази здолала «Чивітанову»), а також зрівняти загальний рахунок, який наразі становить 32 проти 31 перемоги на користь команди з Перуджі.

«Лубе Чивітанова» vs «Перуджа»

«Ми мали деклька можливостей виграти фінал і привезти додому Суперкубок, але нам це не вдалося. Ми грали в свою гру, ми хотіли перемогти, і гадаю, це було помітно. У неділю в Чивітанові ми знову зустрінемося з «Перуджею». Щоб зіграти краще, нам потрібно охолонути і подолати розчарування від цієї поразки, тому що хлопці були дуже зацікавлені в цьому фіналі», - зазначив головний тренер «Лубе Чивітанова» Джанлоренцо Бленджіні.

«Лубе Чивітанова» vs «Перуджа»

«Перемога - наче приємний дезодорант. Вона чудово пахне. Але потрібно з'ясувати, чи є під ним якийсь неприємний запах, тому що пізніше, коли есенція вивітрюється, поганий запах виходить. Очевидно, говорячи про волейбол та його технічні аспекти, ми маємо уважно подивитися, що ще можна покращити, оскільки, як ми бачили, рівень дуже високий», - поділився міркуваннями головний тренер «Перуджі» Анджело Лоренцетті. 

«Монца»

Іншим важливим пунктом програми третього туру чоловічої Суперліги стане зустріч «Модени» та «Монци», яка відбудеться о 19:00 за київським часом також у неділю. «Модена», яка цього разу гратиме вдома, вже вистояла в двох п'ятисетових боях проти сильних суперників («Мілана» і «Верони»), і почала свій сезон з двох перемог. Бруно Резенде, Османі Хуанторена та їхні товариші по команді спробують утриматися на переможному шляху, тоді як японська зірка Ран Такахаші та команда з Монци намагатимуться оговтатися після поразки у трьох сетах від «Перуджі», якої вони зазнали вдома минулими вихідними, і знову відчути емоції, отримані у першому матчі, коли вони впевнено здолали «Лубе».

«Модена»

«Це буде важкий матч. «Монца» - сильна команда і вже продемонструвала це в перших двох турах. Вони приїдуть сюди перемагати, і ми маємо зустріти їх так само, як «Мілан» і «Верону», - сказав ліберо «Модени» Ріккардо Голліні. - Для нас аудиторія має велике значення. Думаю, люди відчувають, що ми не припиняємо боротьби до самого кінця, і це допомагає заряджати атмосферу енергією».

«Монца»

«Ще один дуже важкий матч на майданчику однієї з найсильніших і найкраще підготовлених команд Суперліги, в атмосфері, яка, як ми знаємо, завжди дуже розпечена! - прокоментував головний тренер «Монци» Массімо Еччелі. - Для нас дуже  важливо залишатися рішучими та зосередженими».

«Мілан»

Третій тур відкриється єдиною грою в суботній програмі - «Мілан» відвідає «Чистерну» о 19:00 за київським часом. Недільний змагальний день розпочнеться о 17:00, коли лідер турнірної таблиці «П’яченца» прийматиме новачків Суперліги «Фарміталья Катанія». О 18:00 «Призма Таранто» прийме «Падую». «Верона» і непереможний «Трентіно» завершать вихідні матчем о 20:30.

Розклад 3-го туру чоловічої Суперліги Італії (за київським часом):

4 листопада

19:00: «Чистерна» - «Мілан»

5 листопада

17:00: «П’яченца» - «Фарміталья Катанія»
18:00: «Призма Таранто» - «Падуя» 
19:00: «Модена» - «Монца»
19:30: «Лубе Чивітанова» - «Перуджа»
20:30: «Верона» - «Трентіно»

Поділитися статтею

News