«Астерікс Аво» та «Альба Блаж» розпочали другий тур Ліги чемпіонів з перемог
25.10.2023
«Альба Блаж» vs «Кралово Поле»

«Астерікс Аво» і «Альба Блаж» здобули перемоги в матчах першого дня 2-го туру жіночої Ліги чемпіонів ЄКВ з волейболу.

«Астерікс Аво»  vs «Младост»

У першому матчі волейболістки з Беверена обіграли в 5 сетах чемпіонок Хорватії з команди «Младост» з рахунком 3:2 (25-19, 21-25, 25-13, 24-26, 15-9). Чемпіонки Бельгії мали змогу перемогти і в чотирьох сетах, але хорваткам вдалося прийняти 3 матч-пойнта і продовжити гру до 5-го.

«Астерікс Аво»  vs «Младост»

Оговтавшись від поразки, на тай-брейку бельгійки домінували і врешті-решт завершили вирішальний сет і матч на свою користь. Капітан бельгійської команди Менон Стрегір, яка набрала 22 очки, отримала звання найціннішої гравчині матчу. Серед волейболісток «Младості» відзначилися Андреа Михалевич і Аїда Мехіч, які набрали по 15 очок кожна.

«Альба Блаж» vs «Кралово Поле»

У другому матчі дня гравчині «Альба Блаж» з рахунком 3:1 (22-25, 25-23, 25-16, 25-14) здолали суперниць з команди «Кралове Поле». Чемпіонки Чехії скористалися невпевненим стартом команди приймаючої країни і здобули перемогу в першому сеті. Другий пройшов досить рівно, його виграли румунки, чому сприяла підтримка 1100 уболівальників.

А вже в третьому та четвертому сетах чемпіонки Румунії підвищили рівень гри і повністю домінували. Здобути перемогу їм дозволила відмінна гра в блокуванні (15 блоків «Альба Блаж», 8 з яких зробила Йована Коцич, проти 5 у «Кралово Поле»).

«Альба Блаж» vs «Кралово Поле»

Богуміла Бярда, яка набрала 24 очки, стала найкращою бомбардиркою матчу і отримала звання найціннішої гравчині. У складі «Кралово Поле» відзначилася Катерина Кунікова, яка набрала 18 очок.

Команди-переможниці можуть забезпечити собі участь у 4-му турі Ліги чемпіонів, якщо виграють поєдинки другого дня. «Астерікс Аво» зіграє з «Кралово Поле», а «Альба Блаж» зустрінуться з «Младостю».
 

Поділитися статтею

News