Визначились команди, що змагатимуться у чвертьфінальних матчах Кубка ЄКВ серед чоловіків
27.01.2023
Назар Гетьман

До цього етапу змагань їм довелося пройти різні шляхи, але будь-яка з восьми команд цілком здатна стати володаркою головного трофея волейбольного Кубка ЄКВ.

Після завершення групового етапу Ліги чемпіонів, найкраща команда, що посіла третє місце, продовжує боротьбу за вихід до чвертьфіналу у плей-оф Ліги, а інші чотири - приєдналися до Кубка ЄКВ. Це «Монпельє» (Франція), «АЦХ Любляна» (Словенія), «Карловарско» (Чехія) та «Кнак Розеларе» (Бельгія).

Решта учасників чвертьфіналу – це колективи, які вийшли переможцями з етапу плей-оф Кубка ЄКВ, що передував чвертьфіналу: «П'яченца» (Італія), «Модена» (Італія), «Скра» (Польща) та «Маасейк» (Бельгія). Зазначимо, що у складі останньої команди грає 19-річний догравальник з України Назар Гетьман (на фото).

розклад

Напівфінальні та фінальні змагання Кубку обіцяють вболівальникам багато цікавого, адже участь у них прийматимуть такі зірки, як Ервін Н’Ґапет та Бруно Резенде (у складі «Модени»), Рікардо Лукареллі, Йоанді Ліл та Робертланді Сімон (у складі «П'яченца») і багато інших досвідчених гравців.

Матчі чвертьфіналу будуть зіграні вдома та на виїзді 7, 8 і 15 лютого.

Поділитися статтею

News