“Буковина” проти “Юракадемії” та інші матчі І туру Суперліги-Дмарт 2023\24
20.10.2023
Superleague Dmart

21 жовтня (субота)

12:00 “Збірна Полтавської обл.-ВК “Решетилівка-Барком-Кажани” – “Буревісник-ШВСМ”  Трансляція матчу

Чернігівський клуб “Буревісник-ШВСМ” повернувся до елітного дивізіону. Не дивлячись на часті повітряні тривоги та обстріли країни-агресора, головний тренер команди Роман Носко зміг зібрати молодий та амбітний колектив і сьогодні презентує його у матчі Суперліги-Дмарт. Суперником чернігівського клубу стане “Решетилівка-Барком-Кажани”, яка у стартовому поєдинку зазнала поразки від чинного чемпіона країни (0:3). І сьогодні прагне реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Подивимося,    

21 жовтня (субота)

15:00 ВСК “Буковина” – ВСК “Юридична академія”  Трансляція матчу

Харківський колектив у минулому сезоні став бронзовим призером чемпіонату України і цього року не планує зменшувати оберти, адже поповнився гравцями “МХП” Андрієм Стеблецьким та Богданом Татаренко. І зберіг своїх основних бомбардирів - Віталія Сухініна і Олександра Терещука. 

А ВСК “Буковина” вчора провела не зовсім вдалий для себе поєдинок, поступившись у чотирьох сетах вінничанам. 

До речі, ці команди неодноразово зустрічалися у товариських матчах напередодні старту цього сезону і вже непогано знайомі один з одним. Тому, очікуємо на цікавий та безкомпромісний двобій. 

Всі матчі проходять без глядачів, а тому дивіться онлайн-трансляції ігор на youtube-каналі DIVISPORT або на платформах Megogo та Sweet.TV.

Поділитися статтею

News