Вирішальні матчі відбіркового турніру на Олімпіаду-2024 стартують відзавтра
21.09.2023
Збірна США

Для головних претендентів на путівки до Олімпійських ігор у Парижі настав вирішальний момент. Очікується, що з п'ятниці по неділю матчі відбіркового турніру будуть дуже напруженими, оскільки фаворити мають показати себе з кращого боку, щоб закріпити за собою місце на Олімпіаді-2024.

Збірна Сербії

Сербія поки не програла жодного матчу в групі А, яка змагається в Нінбо. Після відмінного старту чинні чемпіонки світу втратили свій перший сет в матчі проти Чехії. Наразі сербська команда посідає перше місце в групі, а сходинкою нижче розмістилися господарки турніру – збірна Китаю.

Збірна Китаю

Як і волейболістки Сербії, перші три матчі китаянки виграли в трьох сетах, поки не зіткнулися з Канадою. У тому п'ятисетовому поєдинку азійська команда зазнала своєї першої поразки на турнірі. Наразі жіноча збірна Китаю має ідентичні результати з Нідерландами та Домініканською Республікою (3 перемоги та одна поразка).

Збірна Японії

У групі В Японія – єдина команда, яка досі не програла жодного сету. Впритул за японками йдуть Туреччина і Бразилія, які також виграли усі 4 матчі і знаходяться на півдорозі до отримання путівок на Олімпійські ігри.

Збірна Італії

Італія та США виграли всі свої чотири матчі. Колишні переможці волейбольної Ліги націй грають без своєї суперзірки Паоли Егону, але її відсутність досвідченої діагональної італійкам компенсувала їхня нова зірка Катерина Антропова.

Тим часом олімпійські чемпіонки з команди США розмістилися на другому місці і сподіваються відстояти свою золоту олімпійську медаль. Лідером команди є Джордан Томпсон, яка є її найкращою бомбардиркою.

Джордан Томпсон

Діагональна поділилася, що має безліч ідей щодо того, як її команді отримати можливість потрапити на Олімпійські ігри в Парижі і захистити свій титул.

«Є багато речей, які приходять на розум, але, переважно, це дрібниці. Це не обов'язково щось одне, ми просто продовжуємо працювати над удосконаленням різних аспектів нашої гри, включаючи нашу подачу, блок та захист, нашу атаку і поліпшення комунікації один з одним», - сказала Джордан Томпсон, гравчиня збірної США.
 

Поділитися статтею

News