Євро-2023: останні два місця у чвертьфіналі будуть розіграні сьогодні у Брюсселі
28.08.2023
Тіяна Бошкович

Змагання 1/8 фіналу жіночого чемпіонату Європи з волейболу-2023 завершаться сьогодні в Брюсселі. Останні два матчі відбудуться на знаменитій арені «Пале-12» в столиці Бельгії.

Тіяна Бошкович

У першому матчі дня, який розпочнеться о 18:00 за київським часом, глядачі спостерігатимуть за протистоянням двох зіркових діагональних - сербки Тіяни Бошкович та шведки Ізабель Хок. Очікується, що саме ці дві гравчині керуватимуть сьогоднішнім волейбольним шоу, причому Сербія багатьма розглядається як одна з головних претенденток на здобуття титулу 3 вересня, оскільки саме команда Гвідетті неодноразово демонструвала, що може діяти як єдине ціле заради досягнення мети. В гонитві за перемогою сербська збірна стає дійсно безжалісною до своїх суперниць, тож можна очікувати, що сьогодні вона знову буде на передньому плані.

Ізабель Хок

Виступи шведок на груповому етапі були не такими впевненими, і в підсумку вони вибороли останнє кваліфікаційне місце в групі C. Однак вихід до 1/8 фіналу може додати впевненості будь-якій команді, оскільки матчі на вибування завжди дозволяють виявити кращих з «аутсайдерів».

Збірна Чехії

Змагання 1/8 фіналу чемпіонату Європи завершаться матчем між Чехією і Україною, який розпочнеться о 21:00 за київським часом. Обидві команди справили гарне враження на груповому етапі і тепер мають можливість увійти до вісімки кращих команд континенту. 
 

Поділитися статтею

News