У боротьбі за участь в Олімпійських іграх Німеччина і Таїланд покладають надії на молодих гравчинь
15.08.2023
Німеччина vs Таїланд

Ці дві країни зіткнуться одна з одною в групі C жіночого олімпійського відбіркового турніру 16 вересня в польському Лодзі.

Німеччина та Таїланд зроблять ставку на свою молодь у жіночому відбірковому турнірі до Олімпійських ігор 2024 року в Парижі, коли змагатимуться за одне з двох вільних місць у групі С у Лодзі.

Збірна Німеччини

Зустріч цих двох команд пройде в день відкриття відбіркового турніру 16 вересня о 15:30 за київським часом.

Німкені та тайки покладають великі надії на своїх молодих гравчинь, які можуть забезпечити високі шанси вийти на олімпійську арену.

У Лізі націй ці дві команди стали найгучнішими відкриттями за останні два сезони змагання, кожна з них дебютувала окремо у фінальному етапі змагань 2022 та 2023 років.

Збірна Таїланду

Таїланд під керівництвом своїх відважних нападниць Айчарапорн Конгьот, Чатчу-Он Моксрі і Пімпічаї Кокрам, вперше пробився у фінал Ліги націй-2022. Чатчу-Он і Пімпічая віком лише 24 і 25 років відповідно, але вони грають на тому ж рівні, що і їхні попередниці Онума Сіттірак і Маліка Кантонг. Таїланд вирушить до Польщі з додаванням молодших гравчинь Віпаві Срітхонг та Таначі Сооксод.

Збірна Німеччини Віталя Хейнена, доповнена багатьма новими видатними гравчинями, такими як 23-річні Камілла Вайтцель і Ліна Альсмайер, а також 22-річні Емілія Веске і Монік Штруббе, продемонструвала великі перспективи в атаці, підтримуючи свого кращого бомбардира Ханну Ортман.

Німеччина vs Таїланд

Останній матч цих двох команд відбувся 14 червня в Бразилії, де збірна Німеччини обіграла збірну Таїланду в чотирьох сетах. Вони зіграли досить рівно в обороні і атаці, але Німеччина мала перевагу в блоках і ейсах.

Поділитися статтею

News