«Вакіфбанк» посилив склад двома американськими зірками
21.06.2023
Джордан Томпсон

Діючий переможець жіночої Ліги чемпіонів ЄКВ та одна з найсильніших команд світу «Вакіфбанк», продовжує оголошувати своїх нових гравчинь на майбутній сезон. Нещодавно клуб офіційно повідомив, що дві американські нападниці, Джордан Томпсон і Алі Франтті, гратимуть у складі команди в наступному сезоні.

Джордан Томпсон

Після розставання з Паолою Егону, «Вакіфбанк» офіційно оголосив про нову діагональну: нею стала Джордан Томпсон. Американка 1997 року народження розпочала свою професійну кар'єру у своїй країні та мала досвід роботи в інших клубах Туреччини, таких як «Фенербахче» та «Еджзаджібаші».

Джордан Томпсон

Останній сезон Томпсон провела в Італії, граючі у складі «Мілану». Зі своєю попередньою командою вона завоювала срібні медалі у чемпіонаті та Кубку Італії, а також зіграла у чвертьфіналі Ліги чемпіонів ЄКВ. У ці дні вона виступає у Лізі націй-2023 у складі збірної США.

Алі Франтті

Також до «Вакіфбанку» приєднається співвітчизниця Томпсон Алі Франтті. У минулому сезоні 27-річна догравальниця виступала за італійський клуб «Казальмаджоре», який посів в національному чемпіонаті 6-те місце. Це буде її перший сезон у Туреччині, і вона, безумовно, буде прагнути покращити свою гру, одночасно граючі важливу роль у командній стратегії.

Алі Франтті

«Вакіфбанк» також додав до свого складу двох багатообіцяючих турецьких гравчинь: догравальницю Іділ Наз Баскан, яка в минулому сезоні грала в «Айдин Буюкшехір», і центральну блокуючу Зейнеп Суде Демірель, яка знову стане частиною клубу після гри в «Тюрк Хава Йоллари».

Діючий переможець жіночої Ліги чемпіонів ЄКВ «Вакіфбанк» вносить суттєві зміни до свого складу, щоб підготуватися до наступного сезону. Звісно, буде дуже цікаво поспостерігати за тим, як себе проявлять нові гравчині, та вже зараз можна сказати напевно: команда Джованні Джудетті знову намагатиметься захистити свій титул на найпрестижнішому турнірі Європи.

Поділитися статтею

News