Майя Огнєнович продовжить кар’єру в «Скандіччі»
20.06.2023
Майя Огнєнович

Одна з найкращих зв’язуючих в історії жіночого волейболу, сербка Майя Огнєнович в наступному сезоні зіграє у складі переможців Кубка чемпіонів ЄКВ «Скандіччі», в той час як до «Вакіфбанку» приєднаються сербська догравальниця Б’янка Буша і нідерландська зв’язуюча Сара ван Аален.

Майя Огнєнович

Володарі Кубка ЄКВ «Скандіччі» візьмуть участь у Лізі чемпіонів ЄКВ в наступному сезоні, і вони вже почали формувати сильний склад для цього: нещодавно клуб опублікував інформацію про те, що Майя Огнєнович гратиме у складі команди в наступному сезоні.

Майя Огнєнович

Заробивши безліч індивідуальних нагород та золотих медалей у складі своїх збірної та клубів, 38-річна Майя, безсумнівно, вважається одним з найкращих гравців на своїй позиції. У минулому сезоні вона виступала за «Еджзаджібаші» і завоювала срібну медаль як в Лізі чемпіонів ЄКВ, так і в чемпіонаті Туреччини. У своїй новій італійській команді вона, безумовно, стане ключовим гравцем.

Б’янка Буша

Діючі переможці Ліги чемпіонів ЄКВ, «Вакіфбанк», також почали оголошувати своїх нових гравчинь. Нещодавно стали відомі трансфери сербської догравальниці Б'янки Буші і голландської зв’язуючої Сари ван Аален.

Б’янка Буша

Буша, безсумнівно, є важливим гравцем збірної Сербії, і вона допомогла своїм співвітчизницям двічі здобути перемогу в Лізі націй ЄКВ і на чемпіонаті світу Міжнародної федерації волейболу. Свій останній сезон вона також провела в Туреччині: вона завершила чемпіонат країни на одинадцятому місці, граючі у складі «Анкара ПТТ».

Сара ван Аален

Гра у «Вакіфбанку» стане чудовою можливістю для 23-річної Сари ван Аален. Минулого року вона зіграла в Лізі чемпіонів ЄКВ у складі «Потсдаму». Також вона виграла Суперкубок Німеччини й посіла друге місце в чемпіонаті та кубку країни. Вона вперше гратиме в турецькому клубі.

Сара ван Аален

З кожним днем трансферний ринок стає все більш захоплюючим через оголошення найсильніших команд Європи. Побачимо, як гра Огнєнович в «Скандіччі» і внесок Буші й ван Аален в стратегію «Вакіфбанку» сформує новий баланс сил.

Поділитися статтею

News