Чоловіча збірна Хорватії здобула першу перемогу в Золотій Євролізі
14.06.2023
Збірна Хорватії

В Золотій Євролізі відбувся довгоочікуваний поєдинок – Хорватія зустрілася з Північною Македонією і здобула першу перемогу в турнірі цього року з рахунком 3:2 (20-25, 25-17, 25-23, 15-25, 15-13).

З самого початку було очевидно, що обидві команди готові викластися по повній. Матч розпочався з того, що Північна Македонія захопила перевагу і трималася на відстані в 2-3 очки від своїх суперників. Пізніше македонським волейболістам вдалося трохи збільшити перевагу, і вони виграли перший сет з рахунком 20-25.

Збірна Хорватії

У другому сеті Хорватія зібралася і показала свою силу. Зробивши 5 блоків і 2 ейси, її гравці виграли сет з впевненою перевагою у 8 очок (25-17).

Хорватія vs Північна Македонія

Хорватія зуміла зберегти темп і в третьому сеті. Незважаючи на те, що в основному команди йшли рівно, хорвати зробили по 3 успішних блока і ейса, здобувши перемогу в сеті з рахунком 25-23.

Хорватія vs Північна Македонія

У четвертому сеті хід гри повністю змінився на користь македонців. Спочатку жодна команда не могла здобути перевагу, але досить скоро македонці почали свою серію блоків і здобули перевагу в шість очок. Їм вдалося виграти сет з різницею в десять пунктів (15-25).

Хорватія vs Північна Македонія

Останній сет був найважливішим для обох команд, тож вийшов найбільш напруженим, але, врешті-решт, саме Хорватія вийшла переможницею, вигравши тай-брейк з рахунком 15-13.

Поділитися статтею

News