«Ястшембський Венґель»: шлях до Суперфіналу Ліги чемпіонів
08.05.2023
«Ястшембський Венґель

Впеше пройшовши в Суперфінал Ліги чемпіонів ЄКВ, «Ястшембський Венґель» продовжив свою минулорічну європейську кампанію, в якій він дійшов до півфіналу, і сподівається всіх здивувати в цьогорічному Суперфіналі.

«Ястшембський Венґель» дуже добре розпочав цей сезон Ліги чемпіонів ЄКВ, ставши однією з перших команд, які пройшли до чвертьфіналу, вигравши всі свої матчі в групі А, та програвши лише два сети. Єдиною іншою командою, яка не програла жодного матчу в регулярному сезоні, стала «Перуджа».

«Ястшембський Венґель»

У чвертьфіналі «Ястшембському Венґелю» довелося зіткнутися з «Фрідріхсгафеном», які виграли матч плей-оф проти «Туру». В цій серії «Венґель» дуже добре зіграв і двічі здобув перемогу з рахунком 3:0.

Півфінал видався для команди з Польщі напруженим – «Ястшембському» довелося зіткнутися з «Халкбанком». Однак французький діагональний Стефан Буайе і польський догравальник Томаш Форнал зуміли зберегти контроль «Ястшембського Венґеля» над ходом гри, що дозволило польський команді пройти в Суперфінал.

«Ястшембський Венґель»

Перемога на виїзді та гарна робота, що забезпечила два необхідні сети на домашньому майданчику,  дозволили «Ястшембському Венґелю» стати першим фіналістом Ліги чемпіонів ЄКВ 2023. Тепер вони мають зіграти проти своїх суперників по національному чемпіонату та діючих чемпіонів Ліги чемпіонів ЄКВ «Закси».

Поділитися статтею

News